Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
22 december 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • actie
  • konad
Een MissLipgloss artikel

Konad actie

Ik kreeg afgelopen weekend een heel leuk mailtje van Linda van de Konad webshop, waar ik laatst een artikel over geschreven heb. Toen was er een actie: 5% van de inkomsten uit de webshop zou naar KDC De Zonnehof in Voorburg gaan.

‘Mede dankzij het artikel op MissLipgloss.nl hebben we de kinderen en hun begeleiders alle cadeaus kunnen geven die ze voor de feestdagen op hun verlanglijstje hadden staan. We hebben zelfs om een tweede verlanglijstje moeten vragen! Omdat dit zoals gezegd mede dankzij het artikel op jouw site en dus ook mede dankzij de bezoekers is gerealiseerd willen wij als geste terug de kortingsactie verlengen en door laten lopen tot en met 31 december. Op deze wijze willen we iedereen nog eens extra bedanken.’

Tot 31 december krijgen jullie allemaal 10% korting op jullie aankopen bij Enchantra! De code is ‘Thank You’, vul deze in bij het uitchecken. Have fun shopping en namens Enchantra: thanks girls!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.