Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
5 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • au naturel
  • in the nude
  • khroma
  • kim
Een MissLipgloss artikel

Khroma: In The Nude Lipstick Lipliner & Lipgloss

Ik liet je al eerder producten zien uit de Khroma collectie van de Kardashians, vandaag is het tijd voor een ‘legendarisch’ product waarmee je de signature nude lips van Kim kan nabootsen. Dit kan met het Au Naturel setje, met daarin een lipstick, lipliner en lipgloss. All nude!

Het setje kost €17,95 en bevat twee producten: een lipgloss en een stick met daarin de liner en de lipstick. Natuurlijk in dezelfde kleur, zodat je ze met elkaar kan dragen.

Ik vind de producten er mooi uitzien. Strak en chic, ik ben gek op die rosé gouden kleur.

Dit is de lipgloss! Deze zit in een strakke verpakking met honingraatjes erop. Dat is omdat de lipgloss ook naar honing ruikt!

De lipgloss heeft een mooie nude kleur – die niet voor iedereen nude zal zijn natuurlijk, dat hangt af van je eigen huidskleur – en brengt makkelijk aan, is niet echt plakkerig en bevat een heel subtiel gouden shimmertje, maar dat zie je bijna niet.

De honinggeur is denk ik iets waar niet iedereen aan zal kunnen wennen. Ik moet zeggen dat ik hem zelf ook beter had gevonden zonder, het is best wel overheersend en ruikt vrij sterk. Toch vind ik het niet heel storend en ik draag de lipgloss graag. Het fijne is ook dat de smaak niet echt sterk is, als ik met mijn tong over mijn lippen ga proef ik heel subtiel iets zoets, maar niet duidelijk honing. Het is wel uniek, ik heb nog nooit een lipgloss gehad die naar honing ruikt!

Dan de lipstick en -liner! Aan de linkerkant zie je de lipstick, aan de rechterkant de liner.

De kleur is hetzelfde, alleen de structuur is anders. De lipstick is wat romiger en glanzender, de lipliner is wat matter en droger. Logisch, dat is ook beter bij een lipliner. Nu vind ik het zelf wel wat too much om én de liner, én de lipstick, én de gloss te dragen. Ik draag zelf liever alleen de lipstick met de gloss. Of alleen de gloss. Ik zou zelf niet meer dan twee producten tegelijk gebruiken, anders wordt het zo’n plakkaat op je lippen.

Dit is de gloss over de lipstick heen. Ik vind de kleur heel erg mooi! Als je de lipgloss in combinatie met de lipstick gebruikt blijft het erg lang zitten, en dat vind ik heel erg goed. 

Dit zijn mijn lippen zonder iets erop.

Dit is alleen de In The Nude lipstick.

Ik vind de lipstick op zich heel fijn, ik draag deze het liefst zo los. Hij ruikt hetzelfde als MAC lipsticks, naar vanille, en glijdt over mijn lippen heen. Hij brengt makkelijk en precies aan door het kleine puntje.

Dit is met de In The Nude gloss eroverheen.

Op mijn wangen heb ik de blush uit het Kim Kardazzle palette op. De kleur is voor mij bijna helemaal nude, hij had nog iets lichter mogen zijn, maar het effect vind ik wel mooi. De combinatie lipstick en lipgloss blijft erg lang zitten, de lipstick alleen doet het ook lang goed. 

Het setje kost €17,95, wat ik niet duur vind voor twee (eigenlijk drie) producten die goed hun werk doen. Ik vind het leuk dat de dames Kardashian hun signature looks in hun collectie verwerken!

Pluspunten

  • De kleur is mooi, het is een mooie universele nude kleur die veel mensen zal staan
  • €17,95 voor een lipgloss, lipliner en lipstick is niet echt duur
  • De combinatie van lipgloss met lipstick blijft heel erg lang én mooi zitten

Minpunten

  • Verkrijgbaarheid: nu alleen nog online via Khromabeauty.eu
  • De kleur zal niet bij iedereen goed ‘nude’ staan
  • De honinggeur bij de lipgloss had op zich wel weg gemogen

Iets voor jou als… je gek bent op nude lippen, een niet al te donkere huid hebt en houdt van een honinggeurtje!

Skippen als… je niet houdt van nude lippen, of als je een wat meer donkere huid hebt.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

xxxc Khroma: Kim & Khloes Kardazzle

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.