22 december 2016 door Emmy Bovenhorst 16 reacties
Een MissLipgloss artikel

Kerst tag met Emmy en Danique

Samen met Emmy en Danique beantwoord ik vragen uit de zelf samengestelde Kerst tag! We praten over onze kerstdagen, de voorbereidingen, of we een jurkje of joggingbroek aantrekken, wat we gaan eten, wat onze ideale kerst is en nog véél meer. Klik hier als je de video niet kan zien.


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint

16 reacties
 1. Nanda

  De muziek mag wat mij betreft uit in het filmpje. Elk filmpje. 😉

  Verder leuke video!

 2. Lien

  Zn toffe video. Gezellig om jullie bezig te horen!

 3. Siv

  Leuke video, net alsof jullie gezellig bij mij op de bank zitten te kletsen!

  Emmy: wat een toffe jurk? Waar issie van? Ik wil ‘m! 🙂

 4. Michelle

  Even een complimentje voor Emmy; wat ben je leuk voor de camera! Heel anders als ik had verwacht afgaande of je blogs en foto’s!
  Verder wens ik jullie alledrie hele fijne kerstdagen en alvast een spetterend uiteinde!

 5. Heleen

  Super leuk om eens een video van jullie drieën te zien! Vooral ook om Emmy en Danique op bewegend beeld te zien is heel leuk en verassend 😀

 6. Puck Christine

  Ik vind dit oprecht een super leuke video! En Emmy, wat ben je leuk voor de camera! Ik heb tot nu toe alleen nog maar foto’s van je gezien (en dan vooral van je ogen haha) maar nu hoor ik je ook praten, etc. Vet leuk! Ik had bij Danique een hele andere stem verwacht. Met een accent haha, maar die was nergens te bekennen. En dan Cynthia, die trots tussen jullie twee in zit. Leuk!
  Jullie ook hele fijne kerstdagen meiden 🙂

 7. Laura J

  Wat een gezellige video!

 8. Karin

  Wat een super leuk filmpje & wat leuk om de andere meiden ook eens zo in een filmpje te horen en zien.

  Ik ben wel heel benieuwd waar het jurkje? van Emmy van is… vind hem echt super leuk!

  Alvast fijne kerstdagen!

 9. Vlindertje

  Super leuke video! En wat leuk om Emmy eens op video te zien 🙂
  Vaker doen 😀

 10. Six

  Leuk filmpje, alsof jullie bij mij aan tafel zitten te kletsen! Heel gezellig.

  Emmy, wat een toffe jurk!! Waar issie van?

  • Isa

   Jaaa, zou ik ook graag willen weten 🙂

 11. jose

  SUPERleuke video. Wat doen jullie het alledrie goed op camera! En Emmy, wat heb je een heerlijke stem en manier van praten. Ik kan mijn vinger er niet helemaal op leggen, maar je tongval is heel gezellig om naar te luisteren (maar je hebt geen dik accent anders zou ik het wel horen!). Hopelijk vat je dit niet verkeerd op hahaha ;).

 12. juliette

  wat onwijs leuk jullie 3 zo te zien kletsen! Wat geeft Emmy trouwens een leuk accent 🙂