25 december 2016 door Emmy Bovenhorst Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Kerst 2016

 

schermafbeelding-2016-12-21-om-11-30-25Het is Kerst! Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven, maar het is toch echt zo. Ik wil je op deze manier heel fijne Kerstdagen wensen, hopelijk op de manier waar jij het gelukkigst van wordt. Ik vertel je graag over mijn Kerst.

Ik zeg het elk jaar weer en ik zal het ook nog heel veel jaren blijven zeggen: ik ben dol op feestdagen. Voor mijn gevoel is het altijd zo’n enorm gezellige periode, voor mij een rustige tijd waarin ik niet zo hard aan het werk ben als normaal. Een aantal weken waarin er meer tijd is voor vrienden en familie, voor tijd nemen voor mezelf, voor kaarsjes, de houtkachel aansteken, lekker eten, samenzijn.

Afgelopen week was één groot kerstfeest, wat eigenlijk elk jaar zo is. Een week vol kerstborrels, kerstdiners en tussendoor werken met kerstmuziek aan bij de kerstboom. Afgelopen woensdag had ik voor het eerst een kerstdiner met mijn eigen ‘Miss Lipgloss team’. Al lang geleden zat ik na te denken over wat ik Danique en Emmy wilde geven voor kerst. Zou ik voor een traditioneel kerstpakket gaan? Zullen we iets gaan doen? Of koop ik één mooi cadeau?
Uiteindelijk heb ik voor beide een mooi cadeau gekocht waarvan ik wist dat ze het graag wilden hebben. En daarnaast heb ik natuurlijk een mooi pakket gemaakt met mooie beautyproducten. Overdag werkten we met z’n drie bij mij thuis op kantoor en namen we onder andere een kerstvideo op die afgelopen donderdag online kwam! ’s Avonds gingen we lekker eten bij Vidiveni in Zwolle. Het was zo leuk en ik vind het vooral erg leuk om dit nu echt met collega’s te kunnen doen!

schermafbeelding-2016-12-21-om-11-30-20

Donderdagavond was het jaarlijkse kerstdiner van De Nieuwe Zaak, waar Willem werkt, en waar Danique deels stage loopt. Dit jaar gingen we naar de Havixhorst voor het diner en dat was ontzettend gezellig. Vijf jaar geleden op dit kerstdiner begon het voor ons allemaal en zoenden we voor het eerst, dus het blijft elk jaar toch een bijzonder moment. En het is gewoon altijd heel gezellig: ik ken een boel mensen bij DNZ omdat we jaren geleden samen een bedrijf hadden.

Vrijdagavond ging ik samen eten met Marije wat ik ook maar doopte tot een kerstdiner! Zaterdagavond vierden we kerstavond bij vrienden. Voor het eerst! Kerstavond vierden we hiervoor eigenlijk altijd met z’n tweetjes thuis.

En vandaag, eerste kerstdag, vieren we de verjaardag van mijn broer! Hij is jarig op 25 december, dus we gaan altijd daarheen. We gaan met z’n allen gezellig gourmetten vanavond, dat is echt een guilty pleasure van mij. Ik maak er nog een kaasfondue bij en wat lekkere salades. We gaan tegen het einde van de ochtend richting Dalfsen en chillen de hele dag daar. Lekker eten, spelletjes spelen met elkaar, een lange wandeling maken met Chubby…

Morgen, tweede kerstdag, komt de familie van Willem bij ons thuis. We doen een kerstlunch, maar qua eten komt het gewoon neer op een diner met allemaal gangen. Iedereen die komt maakt iets! Willem en ik zorgen voor de borrel, dus de wijn en een heleboel lekkere kazen en andere dingen om te snacken. Ook maak ik een extra voorgerechtje. Er komen zo’n twaalf mensen en het is de eerste keer kerst in ons nieuwe huis! Extra speciaal, ik heb er heel veel zin in.

Het is voor mij dus een volle kerstweek, maar ik geniet er enorm van en ga lekker mee in de kersthysterie. Ik houd er van en voor je het weet is het weer voorbij. Ik hoop dat jij ook gaat genieten van de kerstdagen, wat ga jij doen? Geniet er van.

Liefs, Cynthia


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint