Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 augustus 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • eyeliner
 • kat von d tattoo liner trooper
 • liner
 • Review
Een MissLipgloss artikel

Kat Von D Tattoo Liner in Trooper

P1160049Elke keer denk ik de perfecte vloeibare eyeliner gevonden te hebben, blijkt er een nóg betere te zijn! Jongens, hoe is het mogelijk. In mijn Chicago shoplog heb je de Kat Von D Tattoo Liner in Trooper al voorbij zien komen. I freaking love it.

P1160045

Door de jaren heen heb ik ongelooflijk veel soorten vloeibare eyeliner geprobeerd. Altijd op zoek naar de beste, degene die het makkelijkst aanbrengt, het langst blijft zitten, het meest zwart is. Elke keer dacht ik de perfecte gevonden te hebben. Bleek de vilten punt na een week of twee er al af te brokkelen. Was ‘ie na een maandje gebruiken al compleet uitgedroogd. Werd ‘ie na een week al minder zwart. En al had ik dan een héule goede, dan nog bleef ik wel een beetje verder kijken. Het is hetzelfde als met mascara en foundation. Je bent nooit uitgezocht. Nooit! Altijd op zoek naar de overtreffende trap.

En, meisjes en dames, ik heb hem gevonden hoor. De absolute winnaar. De beste vloeibare eyeliner ooit gemaakt op deze planeet. Perfect zwart. Waterproof. Is zo makkelijk aan te brengen dat zelfs je buurjongetje van drie jaar oud het kan. Of je oma van 93. Ik presenteer: de beste eyeliner ooit. Tot ik weer een betere heb gevonden.

P1160047

Het is de Kat Von D Tattoo Liner in Trooper. En wat houd ik van Sephora (en wat ben ik verdrietig dat Sephora weg is uit Nederland; hádden we een keer een goede beautywinkel, wordt ‘ie gewoon genadeloos van ons afgepakt), want ik kreeg deze cadeau toen ik me inschreef als ‘Sephora Beauty Insider’. Omdat ik 200 punten had gespaard (en ja, dus meer dan 200 dollar uitgegeven had, maar het mág, want ik ga alles reviewen!) kreeg ik wat samples. Waaronder deze mini Kat Von D Tattoo Liner in Trooper. Inmiddels heb ik de full size ook gekocht aldaar, zoals je in mijn shoplog hebt kunnen zien.

Het lijkt gewoon zo’n stift eyeliner zoals ik er al veel van geprobeerd heb. En waar ik een haat/liefdeverhouding mee heb. Want: werkt meestal geweldig goed en makkelijk. Maar: droogt vaak ook snel uit en de liner wordt snel minder zwart. Het revolutionaire geweldige bijzondere aan de Kat Von D Tattoo Liner is dat het kwastje anders is dan de andere stift eyeliners:

P1160049

P1160052

Deze is namelijk gemaakt van synthetische haartjes! Het deed me meteen denken aan zo’n concealer stiftje, die heeft ook vaak van die haartjes. Deze zijn gevormd in een mooi spits puntje en de eyeliner belandt daarin zodat je met dat kwastje de eyeliner op je ogen kan aanbrengen. Of waar je het maar hebben wilt.

En oh. Het werkt geweldig! Het glijdt zo makkelijk over mijn huid! Je kan er een super dun lijntje mee zetten maar ook lekker dik en het werkt onwijs precies. Preciezer en makkelijker dan elke eyeliner die ik tot nu toe heb geprobeerd.

P1160051

Snelle swatches op mijn hand. Dun, dik, rechte lijnen, cirkels, alles kan.

P1160055

Ja, en helemaal waterproof.

P1160036

De liner droogt een tikje glanzend op, maar heel subtiel. Het wordt geen dikke harde laag op je ogen.

P1160038

Je kan met het kwastje overal goed bij zodat je geen kale plekjes hebt.

P1160149  P1160164

Ik ben zo blij met mijn Kat Von D Tattoo Liner in Trooper! En wat goed ook dat Sephora van die mini’s weggeeft aan Beauty Insiders (dat is een spaarsysteem), zo kan je producten leren kennen die je normaal misschien wel nooit aan zou raken. En het werkt, want je koopt zo’n product dan wel. Of nou ja, ik doe dat. Misschien ben ik wel de enige gek die me door zo’n verkooptruc laat verleiden. Dat laten we dan maar even in het midden.

Anyhow, ik ben verliefd. Voor mij is de Kat Von D Tattoo Liner in Trooper de beste eyeliner die ik ooit gebruikt heb. Het is nog even afwachten hoe lang ‘ie mooi zwart en intens blijft, maar tot nu toe heeft ‘ie me niet teleurgesteld. De prijs valt ook wel mee, ik heb er $18,00 voor betaald, wat ongeveer €14 is. Voor een echt geweldig goede eyeliner vind ik dat een prima prijs. Op de foto’s zie je het sample formaat, de gewone is dubbel zo lang.

Kat Von D is helaas niet in Nederland te koop. Ook niet online. Op eBay en Amazon.com kan je hem wel vinden!

Pluspunten

 • Mooie, praktische verpakking
 • Heeft een kwastje met synthetische haartjes
 • Brengt super precies aan
 • Brengt heel makkelijk aan
 • Is waterproof, blijft de hele dag perfect op zo’n plek
 • Is gitzwart
 • Verkrijgbaar in vijf kleuren

Minpunten

 • Niet in Nederland verkrijgbaar

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar een geweldig goede waterproof eyeliner en als je bereid bent hiervoor een beetje te speuren op eBay en Amazon

Skippen als… je al een goede waterproof eyeliner hebt of als je liever gewoon in de fysieke winkel je make-up koopt

Kat Von D Tattoo Liner in Trooper is voor $18 te koop bij Sephora in Amerika, maar is ook te vinden op eBay.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.