Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
18 november 2016 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • concealer
  • kat von d
  • Kat von D Lock-It Concealer Crème
  • lock-it
Een MissLipgloss artikel

Kat von D Lock-It Concealer Crème

Kat von D Lock-It Concealer CrèmeVorig jaar werd ik helemaal verliefd op de Kat Von D Lock-It Concealer. De beste concealer ooit! Nog niet zo lang geleden werd een nieuwe variant van dit fantastische product gelanceerd: de Kat von D Lock-It Concealer Crème. Het is een meer romige, vloeibare variant van de traditionele versie en ik moest hem natuurlijk proberen. Vervangt ‘ie de beste concealer ooit?

Kat von D Lock-It Concealer Crème

De Kat von D Lock-It Concealer Crème is verkrijgbaar in maar liefst 21 kleuren en kost $26 voor 6,23 gram. De gewone Lock-It Concealer kost $25 voor 17ml. Dat is natuurlijk wel een enorm verschil. Je krijgt bij de gewone variant bijna drie keer zoveel voor een dollar minder (!). Pfff. Als ik het los bekijk vind ik het een oké prijs voor een luxe merk, maar de vergelijking is wel een tikje teleurstellend.

Kat von D Lock-It Concealer Crème

Kat von D Lock-It Concealer Crème

De bestanddelen.

De concealer zit in een standaard verpakking: een buisje met een sponsapplicator. Wel ziet deze er erg mooi uit, ik houd van de vormgeving. Wel is zo’n verpakking minder hygiënisch en hoe krijg je het laatste beetje eruit??

Kat von D Lock-It Concealer Crème

Kat von D Lock-It Concealer Crème

Met deze applicator breng je de concealer aan. Hij is een beetje driehoekig. Dat werkt prima, maar ik werk de concealer toch nog uit met mijn vingers, een kwast of een spons dus de vorm van dit ding maakt voor mij niet zo heel veel uit.

Kat von D Lock-It Concealer Crème

Kat von D Lock-It Concealer Crème

De Kat von D Lock-It Concealer Crème is vrij vloeibaar en zoals je ziet heel dekkend.

 

Kat von D Lock-It Concealer Crème

Voor

p2090135

Tijdens

Kat von D Lock-It Concealer Crème

Na

Kat von D Lock-It Concealer Crème

Na

Hier op mijn gezicht! Ja, wat moet ik zeggen. Deze concealer is minstens zo waanzinnig goed als de normale Kat von D Lock-It Concealer. En ja, ik vind hem dus gewoon beter. Waarom? Omdat hij dunner is, meer vloeibaar, en er daardoor net wat natuurlijker en frisser uitziet. Hij is net wat makkelijker te blenden. De dekking is net zo goed en de houdbaarheid ook, mijn concealer blijft de hele dag perfect zitten, dus daarvan verschilt hij niet van de gewone Lock-It Concealer.

Hij werkt gewoon nét wat makkelijker en ik vind ook de sponsapplicator lekker snel en makkelijk werken. Het tubetje is net wat minder praktisch, al heb ik dat nooit als vervelend ervaren.

Ik ben dus om. Ik vind alleen het verschil in hoeveelheid product echt bizar, maar ik vind de Kat von D Lock-It Concealer Crème wel zoveel fijner dat ik dat dan maar voor lief neem.

De Kat von D Lock-It Concealer Crème is voor $26 bij Sephora te koop.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.