Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 maart 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Coca Cola
  • Eten & drinken
  • karl lagerfeld
  • karl lagerfled
Een MissLipgloss artikel

Karl Lagerfeld voor Coca Cola

Een kort berichtje tussendoor, want ik zit even héél blij achter mijn computer. Vanaf 14 mei (dat is vier dagen voor mijn verjaardag, het perfecte cadeautje voor mij dus) zijn deze geweldige limited edition Coca Cola flesjes te koop bij de Bijenkorf! De drie designs zijn ontworpen door niemand minder dan Karl Lagerfeld. Hij is geinspireerd door drie fashionista’s en heeft op basis daarvan de drie flesjes ‘aangekleed’. Karl: “Ik vind het geweldig. Het idee is gewoon te gek. En zoals iedereen weet, drink ik de hele dag door niets anders dan Coca-Cola light. Het was puur genieten om deze campagne te doen met geweldige mensen en voor een topproduct.” Ik word helemaal happy van deze geweldige Coca Cola flesjes en kan echt niet wachten tot ze in de winkel liggen, het zijn echte collector’s items. Ik ga ze niet opdrinken natuurlijk, maar mooi bij elkaar in mijn huis neerzetten. Vind jij ze net zo cool als ik?Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.