Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • gekocht
  • geshopt
  • jurkje
  • jurkjes
Een MissLipgloss artikel

Jurkjes geshopt

Ik heb twee nieuwe jurkjes! Allebei koraalkleurtjes, het Only jurkje is iets lichter en fletser in vergelijking met het Another Woman jurkje. Het Only jurkje wilde ik aandoen op een bruiloft in september, maar ik zit nu toch te denken om het AW jurkje te doen… Ik ga het sowieso combineren met een zwarte legging (geen lange, maar tot net over de knie), een lichte glanzende boyfriend blazer en lichte sandaaltjes met hakken. Naar al die dingen moet ik nog op zoek, haha.

Only, €14,95

Another Woman, in de sale van €45,95 naar €15 bij Piet Zoomers

Ik was trouwens echt verbaasd dat deze kleur me zo goed stond! Ik draag eigenlijk niet zoveel kleur, vaak grijs, zwart of wit. De laatste tijd draag ik wel vaker paars en blauw, maar ik ga toch nog het meest voor ‘veilige’ kleuren. Laatst was ik aan het winkelen met een vriendinnetje en ik zag het Only jurkje hangen. Ik pakte hem automatisch in grijs. ‘Waarom pak je die koraalrode niet? Die is veel leuker! Ik weet zeker dat het je staat.’ En dus paste ik die koraalrode. En hij stond zoveel leuker dan die grijze! Weer wat geleerd dus, haha. Gecombineerd met een hele lichte kleur (dus lichte poederkleurtjes) staat het heel zomers en feestelijk.

Esprit riempje, draag ik ook bij het Another Woman jurkje hierboven. Was afgeprijsd van €29,95 naar €6 bij Piet Zoomers.

Soms hou ik van de sale! Yay 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.