Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
10 juli 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Juicy Couture Sneakers

Zonder er een heel verhaal om heen te praten: ik ben echt verliefd op deze sneakertjes van Juicy Couture van het vorige seizoen. Ik ben niet gauw écht helemaal weg van schoenen (zo’n schoenenfreak ben ik niet) maar deze vielen me telkens weer op als ik een artikel schreef voor bijvoorbeeld Girlscene en Net-A-Porter aan het afstruinen was. Ik ben sowieso al dol op sneakers, en helemaal geïnspireerd op All Stars en dan ook wel een beetje vrouwelijk. Eigenlijk was ik ze alweer vergeten, tot ik ze gisteren zag staan (in een winkel) op het vliegveld in Malaga! Ze waren afgeprijsd naar €75 en ze waren in het echt nog mooier dan op N-A-P. Maar je raadt het natuurlijk al, niet in mijn maat (ik heb maat 38 en ze waren er nog in 40 en 42: that ain’t gonna work).

Ik was net weer even op Net-A-Porter en daar zag ik ze weer, in de Sale!! Voor €81, maar met taxes en shipping costs nog €98… En in mijn maat!!! Ik vind ze zóóóó mooi maar ik zit te twijfelen of ik het zal doen. Hmm…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.