Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
25 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • John Frieda
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

John Frieda winactie

Vandaag is het een beetje feest, want dit is het 500e artikel op MissLipgloss.nl! En daarom kunnen jullie superleuke John Frieda pakketten winnen…

Namelijk een pakket met de nieuwe Curl Around producten:

 

Je krijgt als je dit pakket wint de shampoo, conditioner en dream curls spray. Deze producten zijn perfect voor meiden met een bos krullen! Met de Curl Around producten worden je krullen nog mooier: zeg maar dag tegen pluis en doffe lokken! Oh enne, de producten zijn zacht genoeg voor dagelijks gebruik en perfect voor gekleurd haar.


Een pakket met de nieuwe Straight Ahead producten:

 

Als je dit pakket wint, krijg je de shampoo, conditioner en straigthening potion. Super voor meiden die van stijle lokken houden! Gaat pluis en dof haar tegen en maakt je haar nog stijler dan dat het al is. Voor supersexy haar!


en een pakket met Luxurious Volume producten!

Als je dit pakket wint, krijg je de shampoo, conditioner en thickening blowdry lotion. Deze producten heb ik zelf ook, en ze zijn ongelooflijk fijn! Dit zorgt echt voor volume, dus ideaal voor meiden met dun en futloos haar.

Voor ieder wat wils dus! Wat moet je doen om een van deze pakketten te winnen:

Stuur een mail naar win@misslipgloss.nl met het antwoord op de vraag Wie is de specialist op gebied van rood haar bij John Frieda? Hint: je kan het antwoord vinden op de John Frieda site. Noteer in je mail ook je naam en adres en zet in het onderwerp voor welk pakket je meedoet.

Oh, Belgische meiden kunnen ook meedoen. Volgende week woensdag kies ik de winnaressen, zij krijgen een mailtje van mij. Wegen privacyredenen komen de namen niet op de site staan!

Good luck!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.