Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
18 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • privΓ©
Een MissLipgloss artikel

It’s my birthday!

Hoera, ik ben vandaag 19 jaar geworden! Afgelopen weekend was ik al een beetje jarig, ik vierde zaterdag mijn verjaardag al voor mijn klasgenootjes. We hebben gezellig met z’n allen bij mij thuis wat gedronken en zijn daarna gaan stappen. Was erg leuk πŸ™‚

Vandaag moet ik gewoon naar school, maar lig goed op schema (we zijn bezig met een nieuwssite en je moet een bepaald aantal stukken in de periode schrijven), dus vandaag wordt een lekker rustig dagje. Vriendinnen komen nog langs en familie, en mijn ouders zijn gisteren teruggekomen van vakantie, dus ik ben benieuwd wat voor cadeautje ze voor me hebben meegenomen! πŸ˜‰

Ik had niet echt veel wensen, ik wou alleen al heel lang een mooie zwarte leren agenda, maar vond hem telkens zelf te duur om te kopen. Want ik heb dan ook nog eens eisen… Ik wou een heel mooie van Succes, maar die was bij elkaar meer dan honderd euro… Pfuu! Dat vind ik echt te gek om ‘zomaar’ te kopen. Dus wie weet krijg ik die! Maar het gaat me helemaal niet om wat ik krijg en hoeveel en hoe duur dat is, maar om de gezelligheid en de mensen die langskomen.

Maar stiekem houd ik wel van cadeautjes, hoor! πŸ˜‰

xxx Cynthia

p.s.: vandaag dus geen MMM, excusez-moi! MMM vergt wat meer tijd en moeite en was afgelopen week en weekend erg druk voor school en mijn verjaardagsfeestje. Maar troost jullie, want: binnenkort natuurlijk een FOTD en OOTD van vandaag Γ©n natuurlijk een artikel over wat ik gekregen heb.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.