Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • mode
  • online shop
  • sale
  • tip
Een MissLipgloss artikel

InWear online shop

Je zou bijna vergeten dat MissLipgloss.nl niet alleen beauty is, maar ook fashion! En omdat dat zo is (check even het menu rechts en zie ‘Funky Fashion’! 😉 ) wil ik even met jullie de online InWear shop delen!

InWear is een stijlvol en iets duurder merk. Ik vind de collectie zelf vrij simpel, maar door leuke details worden de kledingstukken wel speciaal! Ze doen me denken aan Vanilia en Sissy Boy. Helemaal mijn ding! Mooie basics die toch nét even iets aparts hebben.

En nu zijn die mooie InWear items dus ook online te koop! EN: er is nu Sale! Er gaat tot 75% van de prijs af, dus ik zou snel even een kijkje nemen. Ik heb mijn zinnen gezet op de grijze top rechts hieronder en de handschoenen (leer met katoen). LOVE it.

De verzendkosten zijn wel vrij hoog helaas, €9,95 per bestelling. Misschien een idee om samen met je moeder of een vriendin te bestellen? Je kan betalen met Credit Card, helaas niet met PayPal.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.