Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
15 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Media
  • privé
Een MissLipgloss artikel

Interview met mij op 20something.nl

Betty heeft mij geinterviewd voor een artikel op de website van haar en twee vriendinnen: 20something.nl. 20something is een hele leuke site (voor meiden van ongeveer 20 en ouder) waar  artikelen op staan over heel uiteenlopende dingen: beauty en verzorging maar ook financien en geloof. En de meiden (Betty, Donna en Esther) schrijven alle drie ook heel leuk en humoristisch. Superleuk, ik kijk zelf elke dag even!

Nu staat er een heel leuk interview met mij op 20something! Klik hier om hem te lezen.

Leuk detail: jaaaaren geleden (vijf jaar terug ofzo) toen kwam ik al op Donna en Betty’s site en op Mascha site die ze destijds had.En nu komen we allemaal bij elkaar, haha!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.