19 januari 2010 door Cynthia Schultz 104 reacties
 • inglot
 • merk
 • new york
 • reizen
Een MissLipgloss artikel

Inglot New York

Misschien worden jullie wel een beetje gek van mijn updates over New York, maar ik werd door een bezoekster gewezen op dit filmpje over Inglot van EnKore. Ik had wel gedacht dat het een tof make-up merk was, maar oh my goodness! Dat is een soort van make-up heaven! De winkel zit op Times Square, waar we dus sowieso langskomen op de eerste ‘echte’ dag dat we er zijn, dan komen we er namelijk langs tijdens onze wandeling. En het is maar tien minuutjes lopen vanaf het hotel waar we zitten, dus ik moet (MOET MOET) hier echt heen.

Ik vind het erg op MAC lijken, maar het heeft natuurlijk iets magisch omdat wij het hier in Nederland niet hebben. Ik heb heel veel zin om er heen te gaan en randomly wat dingen te kopen en uit te proberen. Ik ben erg benieuwd naar de foundations en blushes, maar eigenlijk ook naar de oogschaduws en die kits die je zelf kan maken.

Qua prijzen is het vergelijkbaar met MAC, dus niet goedkoper. Maar as I said, in Nederland hebben we het niet, dus het is zo veel interessanter! Ik hoop dat ik bij terugkomst een aantal reviews kan doen over de Inglot producten, ik ben zelf echt enorm benieuwd.

Het valt me op dat er op internet maar weinig over Inglot te vinden is. Op YouTube hier en daar wat reviews, maar de enige échte informatie die ik kon vinden was van EnKore. De website van Inglot is under construction dus die kan ik niet bezoeken. Well, het maakt me nog nieuwsgieriger. I want to go there!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

104 reacties
 1. Sanne

  Ahh mijn mond viel open!
  En @Sara, ja dat dacht ik ook al x’]

 2. Sara

  De eerste zin die die vrouw zegt:
  ‘So, the company’s from HOLLAND.’

  WHAT?! Waar zit die dan?!

  • Sara

   hahahahah grapje ik ben zo dom. Uit polen natuurlijk duuuhhhhhhhh 😳

 3. Hannah

  Omg, ik ben deze zomer in Polen geweest, daar haden ze een stand van Inglot in de supermarkt. Zoo dom, niks gekocht! Daarbij was het allemaal ook nog heel goedkoop, een oogschadw voor bv 2,75.. Veel plezier in NY!
  xx

 4. Iga

  Inglot? NY?

  Inglot is een poolse merk, wat zoeken ze in NY :hmm: ?

 5. marijke

  inglot zit ook in london. Paar keer liep ik er al langs en zag aaaal die nagellak. Mn vriendinnen sleurden me bij die winkel weg. Echt geweldig die winkel!!

 6. Bonnie

  Wauw! :love:
  ik wil naar New York!

 7. Brigit

  Wow! Dit is écht gaaf!

 8. Anique

  Onder de website nog wel een link van volgens mij de Inglot van Malta!
  Ik vond ‘m net :hihi:

 9. Emmy

  Wauuuuuw! Ik was precies een jaar geleden in New York :love: (ook met school!) en nu vind ik het echt jammer dat ik daar niet naar binnen ben gegaaaaan! 🙁 Ik weet niet eens of het er toen al was maar alsnog.

 10. carmenkind

  WOW! Je kijkt links: Makeup. Je kijkt rechts: Makeup. Je kijkt om je heen: MAKEUP!

  DE HEMEEEEEEEL :inlove:

 11. Melissa

  I WANT TO GO THERE TOO!

  OMG this = heaven.

  Heel veel plezier daar!

 12. elisa

  woooooooow, geweldig!
  wat een prachtige kleuren , vormen, alles.
  ze hebben echt alles daar! :inlove:
  ik wil er heen!
  haha. 😀

 13. Lisan

  omygod! :inlove:

  nu wil ik nog meer naar new york!

  ooo, ik ben jaloers!

 14. Anique

  Jij bent echt zo’n geluksvogel zeg! Ik kijk uit naar je revieuw over Inglot, lijkt me helemaal geweldig :love:

 15. britt

  aaaahh!! GE-WEL-DIG!! ik moet daar gewoon ooit eens heen! haha, dat je die dingetjes ook zelf samen kan stellen is ook echt super super leuk!!

  heel veel plezier Cynthia!
  xx :love:

  p.s. misschien dat als je in New York bent, je het daar een beetje kan filmen? (A)

 16. Janine

  DE HEMEL BESTAAT DUS WEL!

  • britt

   hahahahaha, ja als je dit zo ziet wel he :love:

 17. Chantal

  wow dit ziet er echt uit als de hemel op aarde! :blush:

 18. mywaytoloveyou

  omg mooi!! ben jaloerss aha :love:

 19. Tasj

  ik zag het filmpje en het ging langs alle producten mijn reactie was :

  Aaaaaaaaaaaagh :love: You’re soooo lucky :hmm:

  Ik wordt daar zo hebberig van oef :blush:

 20. Susan

  Harstikke leuk, maar ik ben inmiddels een beetje zat van je updates over NY. Geen jaloezie hier verder hoor (ik ben net een lange tijd in Amerika geweest dus aan shoppen etc geen gebrek!).

 21. Josha

  Woooww! :inlove:

  Je zou toch zoveel mogelijk reageren? Ik zie niet zoveel reacties bij artikelen eerlijk gezecht 😛

  • britt

   ik denk dat ze het nu ook gewoon druk heeft met New York enzo haha ( niet verkeerd bedoeld naar jouw natuurlijk 😉 )

 22. Komkommer

  Ooh, daar moet je wat kopen Cynthia! 😀

 23. Alice

  Ik ben ZOOOOOOOOOOO jaloers!
  Dit is echt een soort makeup hemel ofzo…
  Ik ben benieuwd naar je reviews 😉
  xx

 24. thessa

  o laat maar ze zegt poland..

 25. thessa

  zegt ze nou dat het merk uit Holland komt ??
  of versta ik dat nou verkeerd…

  zou toch wel grappig zijn 😛

  • Denise

   Nee ze zei uit Poland, polen dus.
   Ik dacht dat ook eerst te horen maar toen luisterde ik het nog een keer goed 😛

 26. Engel

  Superleuk merk, heb laatst in Londen veel van gekocht en het is zeer goed bevallen, mooie lipglosses, eyeliners en paletten ZOVEEL keus! Veel plezier in NY ben jaloers hoor 🙂

 27. Mars

  Ik heb 2 van die palettes en heel veel nagellakjes van Inglot :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

 28. Patricia

  OMG! Jaloerss zou ik ook wel heen willen! Het ziet er ehct allemaal zo mooi uit! Echt heel erg mooi!
  XX,, Patricia

 29. niekeeeee

  hee Cynthia,
  zou je de comments niet aan kunnen laten, en Chanty/Chantal(dat meisje wat je met je site helpt) de gemene of offtopic comments kunnen laten verwijderen? Want ik vind het eigenlijk altijd wel leuk om de comments te lezen…
  groetjes en heeeeeeeel veel plezier in new york!

  • Chanty

   Probleem alleen is is dat ik 40 uur in de week werk en dus weinig tijd heb om alle comments te gaan lezen 😉 We zijn er nog wat op aan het verzinnen in ieder geval.

 30. Lushious Babe

  Inglot is zeker goed, het vriendinnetje van een neef van mij is een Poolse en heeft een paar mooie spulletjes voor mij meegenomen, uit Polen dus! Daar is het wel spotgoedkoop en qua prijs kost het ongeveer de helft aan wat MAC producten kosten. Inde USA is het in dollars idd vergelijkbaar met MAC, maar vooral de freedom palette’s zijn toch voordelig, daarnaast heb je natuurlijk de fijne dollarkoers!

  Ik heb ook de nodige research gedaan naar Inglot en zelfs gebeld met Polen, maar ze gaan voorlopig niet uitbreiden in Europa, jammer hoor! Maar ja, wat niet is….

  Ben benieuwd wat jij ervan vind als je in de winkel bent! 😀

 31. Nieke

  Geweldige tip!
  Ik ga midden februari naar NY en mijn hotel is 300 m van Times square. Ik ga daar dus zeker binnen lopen.

 32. Steph

  Hoo, Zalig! , het is echt een zoals een paradijs 😮 ,
  en ik weet wat het is met merken hebben die in je eigen land niet beschikbaar zijn..
  zo voel ik me ook over Mac & Nars (ik woon in België, en helaas .. verkopen ze het hier niet.. :(), ajah 1 Mac store in gans belgië, helaas in antwerpen .. kom ik nooit) , maar ik hoop gauw nog is een tripje naar Londen te maken weer wat nieuws bij tekopen .. ik wens je een fijne reis mee!, en ik kan niet wachten tot je -zeer wss boeiend- verslagje!
  x

  • Lushious Babe

   Steph, er zijn wel meer MAC stores in België dan maar één hoor! In de buurt van Antwerpen zijn er zelfs twee (centrum & wijnegem),daarnaast is er een store in Brussel en opent er over twee weken weer één in Gent. Valt toch weer een beetje mee!

  • Sidhe

   Weet jij soms waar ergens in Gent die MAC store gaat komen?

  • Lushious Babe

   Ja, aan/op de Brabantdam 19, vlgs de laatste berichten opent de winkel 29 januari!

  • Steph

   Amai danku , zijn die er dan al lang? wnt ik heb een tijdje redelijk veel rondgekeken op internet enzo, ma ik vond alleen die in antwerpen (niet in het centrum..) , mjh .. in Gent super nieuws!, na school vlug langsgaan ^^ , dankuu dat je het zegt anders had ik het wss nog niet geweten 🙁

 33. Daisy

  die paletten zijn echt gewelidg !
  ik vind het juist leuk dat je zoveel over new york schrijft hooor !

 34. Eline

  ik ben ook in die winkel geweest, als je ’s avonds gaat heb je kans dat ze je maquilleren gratis 😀

 35. Marloes

  Whehehe, die bezoekster was ik. Dus als je dadelijk teveel geld hebt uitgegeven mag je mij de schuld geven.

  Inglot bestaat al jaren en zoals ik eerder zei is het een Pools merk. Zie daar ook meteen de reden waarom je er eigenlijk nog nooit van gehoord had. 😉 Nu begon het al een beetje uit te spreiden naar de rest van de wereld, maar pas nu het sinds kort in New York zit, begint het écht ineens op te vallen. ‘Wij’ letten namelijk vooral op dingen die zich in Amerika bevinden. Niemand kent hier geweldige Poolse merken toch? (Net als aziatische cosmetica bijvoorbeeld… kennen ‘wij’ hier ook niet, maar ook daar zitten goede merken tussen!)

  Ook vond Inglot het zelf nooit zo interessant om flink uit te breiden. Af en toe ergens een counter, maar complete winkels zie je al helemaal niet veel.

  Ik raad je aan om eerst te bedenken wat je wilt, want anders ben je compleet overdonderd in de winkel. Inglot staat vooral bekend om zijn nagellakken, maar misschien is de blush uit een pompje ook wel een leuke ‘gadget’. 😉

  Have fun planning!

 36. Annemiek

  wauw, dit is echt een paradijs.
  Ik zou daar echt hebberig voor worden;p
  die palettes die je kunt samenstellen zijn echt awesome:)
  Ah, ik wil ook naar NYC!

 37. willemyn

  wow echt zo geweldig!!! :inlove:
  maar ook niet zo duur toch?

 38. Anita.H

  Wauw! Ik zou heel not-ladylike worden en er rond rennen als een enthousiaste, wilde beer. 😆 Echt gaaf! Volgens mij kan je daar gemakkelijk de ‘perfecte’ foundation vinden. (En de ‘perfecte’ nagellak, en de ‘perfecte’ oogschaduw, en de…) :blush:

 39. Merel

  Als je er toch heen gaat, zal ik ook meteen lekker gaan eten bij de Olive Garden :love:. Dat is zo lekker!!!

 40. Sabine

  ah die winkel… I LOVE IT!
  i reaaaally do!
  en mac is daar toch supergoedkoop.. dus ik zou echt los gaan haha
  have fun, en ik word steeds meer jaloers op je!! xoxo

 41. Anna

  O MY GOD :O Ik wil er ook heen 😀

 42. Brigitte

  Ik wil zelf ook zo graag naar tiffany’s! Ik ben van 29 mei tot 3 juni alleen in New York, kan niet wachten 😀

  • Nieke

   Ik ook! Allemaal dankzij Cynthia. Ik kom hier beter niet meer lezen, want ze maakt me nog zotter dan ik al ben. Ik wilde al zoveel kopen, maar ze blijft maar tips geven.

   (blijf toch maar schrijven Cynthia! ik vind je NY tips geweldig)

  • Brigitte

   Haha ik word gewoon veel te hebberig!! Dadelijk geef ik mijn hele budget uit aan shoppen xD

 43. Brigitte

  Ok de crisis is slecht, maar om te shoppen is het alleen maar positief!

 44. Vera

  OMG zó veel! Ah daar kan ik echt uren rondlopen :inlove:

 45. Jessica S

  OMG die palletes :love: en die nagellakjes :love: HEBBEN HEBBEN ik krijg er gewoon kippenvel van zo mooi en zo veel :inlove: Als ik naar new-york ga MOET ik daar heen..

 46. Ncy

  Fantastisch!

 47. Mariska

  Waaaaauw! :love:

 48. Cindy

  Ik ben een paar maanden geleden in Londen geweest, en daar ook even bij Inglot binnengestapt, je weet niet wat je ziet !
  Ik heb er een e/s palletje gekocht, met 8 kleuren. De kwaliteit is zeker vergelijkbaar, eigenlijk hetzelfde, als MAC.
  Verder een liquid eyeliner, die is ook super, ook hetzelfde als MAC.
  Tevens had ik een paar samples foundation, deze bevallen echt super.
  In Londen lagen de prijzen lager als MAC, het palletje met 8 kleuren had ik voor ca. 20 pond. De eyeliner was volgens mij iets van 11 pond.
  (het palletje was wel een aanbieding overigens)
  Wellicht is dat in NY ook het geval, en met de lage dollarkoers is dat alleen maar mooi meegenomen natuurlijk.

 49. Ola

  heey cynthia dit is echt een heel tof merk.
  Ik heb namelijk zelf veel producten van inglot de nagellakjes zijn echt zeker een aanrader en de oogschaduws ook. Het is echt een super merk met veel leuke producten. Als je weer terug bent van NY kan je nog altijd via internet proberen te besellen of misschien dat je iemand kent die vaak in polen komt. Daar heb je echt veel winkels van inglot en zeker goedkoper dan je ze miss. in nl zou kunnen krijgen (je hebt er namelijk ander geld)

  Met veel liefs Ola.

 50. Hedwig

  Dit ziet er geweldig uit! Die magnetische palletjes! En dan lekker met een magneetbord rondlopen en je eigen palette uitzoeken! :inlove: En dat palette met foundation/blush/concealer/lipgloss/eyeshadow… Omg.. Ook die matzwarte traincase zou ik érg graag willen hebben.

 51. Jeanne

  Ik had het filmpje inderdaad ook gezien, wat een hemel!

 52. Esmee

  Wauw! Een winkel waar ik beter NIET naar binnen kan gaan. Ik word er haast hebberig van!

 53. Trienkez

  Wauw, mooie spulletjes! Ik word er alleen zo hebberig van :*)

 54. Dawn

  heavenly! :inlove:
  waarom nou weer aan de andere kant van de oceaan..

 55. Mariska

  Wow!! Echt een super winkel! Zelf paletjes maken, ik zou helemaal gek worden: wat moet ik kiezen??!! 😳 Haha, als ik ooit naar NY ga, ga ik definitely naar Inglot.

 56. Willemijn

  Dit is FREAKIN AWESOME! Die palettes zijn echt geweldig! Duimen dat dit ooit naar Nederland komt! :inlove:

 57. Anne

  wauuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww :love:

 58. Marjan

  Wauw het pigment in die oogschaduws!! :inlove:

 59. Marloes

  Ben benieuwd of het fijne make-up is!

 60. Annigje

  Inglot heeft heel mooie producten! Ik zou willen dat ik ook in NY kon shoppen!

 61. Stèphanie

  Liefde op het eerste gezicht! Wauw!

  (2:07 Versta ik nou goed dat ze zegt dat de winkel orgineel NL is? Of ben ik compleet doof aan het worden?)

  • Marjan

   Nee hihihi. Het klinkt wel als Holland, maar ze zegt Poland (Polen 😉 )

 62. Moiryn

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar het ziet er geweldig uit 🙂

  Misschien een leuk ideetje voor in New York (misschien had je het al verzonnen en heb ik er over heen gelezen :geek: ), je kan filmpjes maken, van de dingen die je daar doet. Lijkt me namelijk erg leuk om te zien wat je daar allemaal gaat doen 🙂

 63. lisanne

  ahhhh wat heerlijk zeg!
  jammer voor ons dat wij daar niet kunnen shoppen 😛

 64. Michelle

  OMG! dit echt heaven! :love:

 65. A

  Wauw! Wat een mooie winkel, sowieso de moeite daar een kijkje te nemen! En iets wat mensen van Nederland en België niet echt gewoon zijn en wat een groot voordeel is wanneer je naar een plaats als New York gaat: shoppen tot middernacht! Zo kan je écht je tijd toch optimaal benutten met sightseeing en shoppen! Hemels 🙂

  • Sabine

   ja tot zolaat is echt gewoon GEWELDIG
   hahaa

 66. joel

  love love love love love.

 67. kelly beautydream

  Wow that looks like heaven to me to!
  Wauw wat zou ik daar graag eens heen gaan, prachtig zeg! Ben benieuwd naar je aankoopjes en je reviews erover!

 68. Marjolein

  this is really heaven…wow

 69. Lisa

  Een vriendin van mij komt uit Polen en daar verkopen ze het ook, dus voor mijn verjaardag heb ik een mooie lipgloss gekregen 🙂

 70. Annabelleee.

  O MY GLOSS!
  Looking very awesome!
  Oww daar ga ik zeker naar toe!
  je eigen pallet ‘ontwerpen’ !
  En blush zo veel!
  Ik ben benieuwt!
  veel plezier in New York! :love: :love: :love:

 71. Anso

  OMG! Ziet er idd geweldig uit, zo veel verschillende kleuren en tinten!!

 72. Maaike

  Waaaauw. Daar wil ik dus echt hen. :inlove: Dit ziet er dus echt geweldig uit. Ik ga deze zomervakantie naar Amerika. Even kijken of ze deze ook in San Fransisco hebben. 🙂

  • Frauke

   Ooo gelukzak! Daar wil ik zo graag heen!

  • Denise

   Als ik het goed heb gehoord is dat de enige winkel in Amerika ..
   Maar in de zomer kan dat natuurlijk al veranderd zijn!

 73. Chantal

  omg jaloersssss :inlove:
  have fun, maar dat gaat denk ik wel goedkomen.

 74. vita

  heaven! omg!

 75. Channah

  Ben ik geweest toen ik in ny was, is echt een prachtige winkel! :inlove: :inlove:

 76. daimy

  heeeemel!
  als ik ooit in NY kom ga ik daar zeeeeker weten heen, als het wordt vergeleken met mac kan het niet mis. ;D

 77. Jolijn

  Heaven!! Wauw.

 78. Sheila

  Dat is pas echt een make-up walhalla!

  You lucky fish, jij kunt er volgende week heen! :inlove:

 79. josianne

  wow :O Wat cool dat je daar zelf een palette kunt maken! 😀

 80. Debby

  OMG! Jaloers haha! Wat een hemel, wat een paradijs.. Magical <3