Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bodymilk
  • handcrème
  • Inecto
  • moisturizer
Een MissLipgloss artikel

Inecto Pure Coconut Oil

Inecto Pure Coconut Oil is een cosmeticalijn met verzorgende producten voor  huid en haar. In alle producten zit pure kokosnoot olie. Ik vind dit echt héérlijke producten en het fijne is dat ze voor je hele lichaam spulletjes hebben. Haar, gezicht, lichaam, handen… Ik heb zelf een aantal producten hiervan en ik gebruik ze heel vaak. En… ze zijn ook nog eens heerlijk geprijsd!

Het allerfijnste vind ik misschien wel dat er is nagedacht over de verpakking. De meeste dingen zitten in flessen of tubes, wat superhygiënisch is! Bedenk je eens hoevaak je met (vieze!) vingers in een pot bodymilk of moisturizer gaat. Wanneer het in een tube zit, heb je dat probleem niet. Bonuspunten, dus!

Een moisturizer, yes! Perfect voor mij met m’n vochtarme huid. Er staat ook op de tube ‘for thirsty skin’, haha! Het is superlekker spul en de kokosgeur is niet zo aanwezig als in de andere producten. Gelukkig, want ik word er niet zo blij van als m’n gezicht de hele dag naar kokos ruikt… Fijne, basic moisturizer die m’n huid zacht en gevoed maakt. En m’n huid blijft de hele dag gehydrateerd! Hij trekt ook lekker snel in, dus je kan gelijk beginnen met je make-up. Ongelooflijk toch, voor die prijs? Superhandig om mee te nemen ook, bijvoorbeeld wanneer je een nachtje (of langer) niet thuis slaapt.
Daily Moisturizer €4,95

Klik op ‘lees verder’ voor meer producten en mijn ervaringen!

Dit is nou wat je een echte scrub noemt: lekker grove korrels zodat je écht kan scrubben! Ik háát scrubs die nauwelijks scrubben, blegh. In deze scrub zitten bruine korreltjes die je huid echt supergoed scrubben! Mijn nieuwe favoriete scrub! Leg & Body Scrub €4,95

Lekker grote fles body lotion! Ruikt ook weer naar kokos en is lekker vochtinbrengend. Hij is vrij vloeibaar, dus dat werkt snel, is ook wel eens fijn in plaats van een body butter. Body Lotion €3,95


Ik heb deze handcrème altijd in m’n tas zitten en heb hem al aan vriendinnen aangeraden! Maakt m’n handen en nagelriemen zacht, zacht, zacht. Ruikt lekker naar cocos en weer heerlijk makkelijk mee te nemen door de verpakking.
Hand & Nail Cream €3,95

Ik heb zelf geen ervaring met de haarproducten, maar als ik beautyfora en -sites moet geloven, zijn die net zo geweldig als de bodyspulletjes. De Inecto producten zijn bij de Tuinen verkrijgbaar, maar ook gewoon bij het Kruidvat! Op eBay is er ook het een en ander te vinden, maar dat is allemaal duurder dan in de winkel, online bij Drogisterij.net is het ook verkrijgbaar.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.