Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

In mijn douche

Ik douche in mijn douche! Heerlijk vind ik het! Ik voel me na het douchen altijd zo lekker schoon en fris. Vandaag ga ik jullie showen welke producten ik in de douchecabine heb staan. Let wel dat niet alle producten van mij zijn, aangezien ik de badkamer deel met mijn ouders en broer. Maar de meeste spulletjes die er in staan, zijn van mij…

Dit is het bovenste plankje. Links staat het Syoss 2-minutes Intensive Mask, daarnaast een Brilliant Brunette shampoo van John Frieda die mijn mama gebruikt, daarnaast een conditioner die bij een haarverf hoort – ook van m’n mams. Dan de Herbal Essences Colour Queen shampoo en helemaal rechts twee zilvershampoos. Mijn Biosilk Silver Lights shampoo is bijna op, dus ik heb er nu alvast een Kruidvat Zilver Shampoo bij staan. Ik gebruikte mijn Kruidvat Zilver Shampoo eerst alleen op droog haar (ik doe dat een keer in de paar weken, dan neem ik veel zilvershampoo en dat smeer ik door mijn droge haar, dat neemt de kleur een beetje op en zo wordt het minder geel) maar nu gebruik ik hem ook in de douche.

Op het tweede plankje mijn Banana Shampoo van The Body Shop die ik al een tijd niet als shampoo gebruikt heb. Ik schrok er namelijk een beetje van toen een bezoekster hier me vertelde dat heel licht haar de kleur van je shampoo opneemt, en ik wil alles behalve geel haar! Heel stom, want dat had ik zelf ook wel kunnen bedenken. Nu gebruik ik hem af en toe als douchegel, dan neem ik een beetje in een puff en laat ik het lekker schuimen.
Rechts zie je Ocean Salt gezichtsscrub van Lush.

Het derde plankje! Links Rituals Yogi Secret voetscrub, die van mijn mama is, die gebruik ik dus niet. In het midden Diadermine oogreiniger en daarnaast een zeepbakje met twee halve Lush zeepjes – Honey I Washed The Kids en I Should Coco.

Op het laagste plankje staan eigenlijk veel dingen die ik niet zo vaak gebruik. Na een tijdje verdwijnen die dan ook weer een kastje in om later weer gepakt te worden.
Links Bourjois Teder Geluk douchegel, die is van mijn mama. Daarnaast HE Colour Queen conditioner, Dazzling Shine shampoo en Dazzling Shine conditioner. Helemaal rechts een Cucumber Cleasing Milk van HEMA.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.