16 januari 2017 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • goedkoop
  • I Heart Makeup Golden Bar Palette
  • Review
Een MissLipgloss artikel

I Heart Makeup Golden Bar Palette

I Heart Makeup Golden BarAl een paar jaar schrijf ik (meestal) enthousiast over de oogschaduwpaletten van Make-Up Revolution en I Heart Make-Up. Sinds kort zijn de paletten in Nederland in fysieke winkels te koop, bij Kruidvat en Trekpleister. Ik review vandaag het nieuwe I Heart Makeup Golden Bar Palette dat vooralsnog niet online te koop is.

I Heart Makeup Golden Bar

I Heart Makeup Golden Bar Palette, €7,99

Ik heb meerdere chocolade paletten van I Heart Makeup getest en ik blijf niet echt wild van de verpakking. Het doet wat goedkoop aan, terwijl de inhoud van het palet echt heel erg mooi is. Ik kan me wel voorstellen dat er veel meiden zijn die dit te gek vinden, ik heb toch liever een wat strakker en simpeler vormgegeven palet. Toch blijft het wel een grappig idee, zo’n smeltende chocoladereep.

I Heart Makeup Golden Bar

Het palet is lekker groot en er zit een grote spiegel in de deksel. Kijk dan! Hier word je toch meteen vrolijk van? Dit zijn echt míjn kleuren, dus ik kon niet wachten tot ik het palet kon reviewen. Alle kleuren hebben een naam, dit zijn de in de volgorde van het palet:

Collection, Ribbon, Edible, Tablet, Wrapped

Wrapper, Foil, Golden, Bar, Box, Block

Gift, Limited, Cocoa, Beans, Chocolatier

I Heart Makeup Golden Bar

Het palet zit vol met hele warme tinten, maar er zitten ook wat meer koele kleuren bij. Er zitten wat mooie highlighters in en ook goede donkere kleuren om je look wat meer diepte te geven. Of om gewoon een lekker donkere smokey eye te maken!

I Heart Makeup Golden Bar

Tijd voor de swatches!

p2170490

I Heart Makeup Golden Bar

Dit zijn de acht kleuren uit de linkerkant van het palet. Het zijn vooral warme tinten, maar er zitten ook drie koele kleuren bij. Wat een pigment! De kleuren zijn echt intens van kleur en zien er erg mooi uit op de huid. Je kan goed zien dat er verschillende finishes in het palet zitten, van super metallic tot mat. Metallic heeft wel de overhand, dat mag van mij wel wat minder.

I Heart Makeup Golden Bar

I Heart Makeup Golden Bar

Het rechter deel van het palet is wat donkerder en rustiger en ook wat minder heftig qua metallic kleuren. Dit ziet er ook echt goed uit! Wat ik zo na het swatchen wel mis is een warme glanzende highlighter, ze hebben eigenlijk allemaal een koele glans. Als ik een warme look maak, vind ik het ook wel mooi om er een warme highlighter  bij te doen.

I Heart Makeup Golden Bar

I Heart Makeup Golden Bar

Dit is een van de looks die ik maakte met het I Heart Makeup Golden Bar Palette. Wat opvalt bij het aanbrengen is dat de kleuren mega makkelijk blenden en dat ze ook goed kleur afgeven op de ogen. In combinatie met een oogschaduwbasis blijven ze gewoon zitten tot je het er zelf weer afhaalt met een make-up remover.

Dit I Heart Makeup Golden Bar palet is echt mooi en echt een goede aanwinst voor iedereen die houdt van warme goud- en kopertinten, maar die ook wel graag wat koele kleuren in een palet wil hebben. De prijs is natuurlijk erg laag voor zo’n groot en goed gevuld palet: €7,99.

Het I Heart Makeup Golden Bar Palette is online niet verkrijgbaar, maar stond even geleden in de Trekpleister folder. Ik ga er vanuit dat het palet daar nog te koop is! Ik heb het palet gekregen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.