16 januari 2017 door Cynthia Schultz 37 reacties
 • budget
 • goedkoop
 • I Heart Makeup Golden Bar Palette
 • Review
Een MissLipgloss artikel

I Heart Makeup Golden Bar Palette

I Heart Makeup Golden BarAl een paar jaar schrijf ik (meestal) enthousiast over de oogschaduwpaletten van Make-Up Revolution en I Heart Make-Up. Sinds kort zijn de paletten in Nederland in fysieke winkels te koop, bij Kruidvat en Trekpleister. Ik review vandaag het nieuwe I Heart Makeup Golden Bar Palette dat vooralsnog niet online te koop is.

I Heart Makeup Golden Bar

I Heart Makeup Golden Bar Palette, €7,99

Ik heb meerdere chocolade paletten van I Heart Makeup getest en ik blijf niet echt wild van de verpakking. Het doet wat goedkoop aan, terwijl de inhoud van het palet echt heel erg mooi is. Ik kan me wel voorstellen dat er veel meiden zijn die dit te gek vinden, ik heb toch liever een wat strakker en simpeler vormgegeven palet. Toch blijft het wel een grappig idee, zo’n smeltende chocoladereep.

I Heart Makeup Golden Bar

Het palet is lekker groot en er zit een grote spiegel in de deksel. Kijk dan! Hier word je toch meteen vrolijk van? Dit zijn echt míjn kleuren, dus ik kon niet wachten tot ik het palet kon reviewen. Alle kleuren hebben een naam, dit zijn de in de volgorde van het palet:

Collection, Ribbon, Edible, Tablet, Wrapped

Wrapper, Foil, Golden, Bar, Box, Block

Gift, Limited, Cocoa, Beans, Chocolatier

I Heart Makeup Golden Bar

Het palet zit vol met hele warme tinten, maar er zitten ook wat meer koele kleuren bij. Er zitten wat mooie highlighters in en ook goede donkere kleuren om je look wat meer diepte te geven. Of om gewoon een lekker donkere smokey eye te maken!

I Heart Makeup Golden Bar

Tijd voor de swatches!

p2170490

I Heart Makeup Golden Bar

Dit zijn de acht kleuren uit de linkerkant van het palet. Het zijn vooral warme tinten, maar er zitten ook drie koele kleuren bij. Wat een pigment! De kleuren zijn echt intens van kleur en zien er erg mooi uit op de huid. Je kan goed zien dat er verschillende finishes in het palet zitten, van super metallic tot mat. Metallic heeft wel de overhand, dat mag van mij wel wat minder.

I Heart Makeup Golden Bar

I Heart Makeup Golden Bar

Het rechter deel van het palet is wat donkerder en rustiger en ook wat minder heftig qua metallic kleuren. Dit ziet er ook echt goed uit! Wat ik zo na het swatchen wel mis is een warme glanzende highlighter, ze hebben eigenlijk allemaal een koele glans. Als ik een warme look maak, vind ik het ook wel mooi om er een warme highlighter  bij te doen.

I Heart Makeup Golden Bar

I Heart Makeup Golden Bar

Dit is een van de looks die ik maakte met het I Heart Makeup Golden Bar Palette. Wat opvalt bij het aanbrengen is dat de kleuren mega makkelijk blenden en dat ze ook goed kleur afgeven op de ogen. In combinatie met een oogschaduwbasis blijven ze gewoon zitten tot je het er zelf weer afhaalt met een make-up remover.

Dit I Heart Makeup Golden Bar palet is echt mooi en echt een goede aanwinst voor iedereen die houdt van warme goud- en kopertinten, maar die ook wel graag wat koele kleuren in een palet wil hebben. De prijs is natuurlijk erg laag voor zo’n groot en goed gevuld palet: €7,99.

Het I Heart Makeup Golden Bar Palette is online niet verkrijgbaar, maar stond even geleden in de Trekpleister folder. Ik ga er vanuit dat het palet daar nog te koop is! Ik heb het palet gekregen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

37 reacties
 1. Laura

  Wauw, ik had niet verwacht dat de kleuren zo gepigmenteerd waren.
  Nu moet ik hem zeker kopen 🙂

 2. Romy

  Erg mooi, ik heb hem zelf ook! Een groot nadeel vind ik zelf de mislukte chocolade geur. Had hem dan geen geur gegeven 😉

 3. Laura J

  Voor mij heeft deze iets te veel metallic/shimmery kleurtjes, maar dat is enkel een kwestie van smaak natuurlijk. Voor de prijs maakt I <3 Makeup echt goede paletten vind ik. De melk, witte en pure varianten gebruik ik regelmatig.

 4. Fie, hola-nova

  Die heb ik ook (en wil ik ook nog reviewen) zo mooi, voor zo weinig geld!

 5. Lotje

  Wauw had dat pigment niet verwacht! Heel mooi! X

 6. Mariska

  Het ziet er inderdaad mooi uit en fijn dat ze zo goed blenden 🙂 de palettes op zich vind ik altijd al zo mooi gemaakt 🙂

 7. Silkeblogs

  Ik heb deze ook, maar ik heb hem nog niet geprobeerd. Nu ik dit heb gelezen kan ik niet wachten om ook een look te maken! =D

 8. Janou

  Ik hou van deze palette’s!! Ik heb er inmiddels 4. I’m hooked.

 9. rachel

  hij is mooi!! mijn jongste dochter heeft al die keuren paletten dus als ze vanmiddag thuis komt en haar internet rondje doet en dit leest bij je ben ik bang dat moeders weer de lul is om naar het kruitvat te gaan hahaha

 10. Nancy

  Wauw, wat een mooi palette voor die prijs!

 11. Wies | Nature of Happiness

  Wat een prachtige kleuren allemaal! Ik heb nog nooit make-up van dit merk uitgeprobeerd, maar misschien moet ik dat nog maar een keer doen!

  • Mir

   Daar ben ik ook wel benieuwd naar.
   Dit palette vind ik iets te veel glans, maar er zijn wel andere I Heart paletten waar ik al een tijd over twijfel om aan te schaffen.

 12. anna

  Jaaa, ik heb ‘m ook en ik ben dol op het palette! Mijn review komt ook deze week online. Al moet ik zeggen dat de kleuren bij mij veel minder paars lijken dan op jouw foto’s? Weet niet zo goed hoe dat komt.

 13. homeofdaisies

  Ik ben ook fan van dit palette! Prachtige kleuren waar je veel kanten mee op kunt en de kwaliteit is echt heel goed 🙂 xo Daisy

 14. Julie Tina

  Prijs-kwaliteit zijn die I Heart Makeup paletten altijd wel top. De kleurkeuze bij deze is ook weer geslaagd vind ik, ondanks de vele metallic! Normaal kan je dit merk bestellen via Tambeauty, maar ik zie dat het palette daar ook uitverkocht is.

 15. Meike

  Wauw, wat een mooi palette. En voor die prijs!Ik heb eerder al wel eens oogschaduw van dit merk gezien, maar ik had niet verwacht dat het ook zulke mooie pigmentatie had.

 16. Liset – Beautydagboek

  De swatches zien er goed uit! Ik vind alleen het linkergedeelte wel een stuk mooier dan de rechterkant. Ik vind die nl net wat te grauw qua kleuren. Verder niks op aan te merken voor die prijs!

 17. Maaike

  Zo’n mooi palette! Ik vind het fijn dat er een mix van koel en warm in zit. Zo kun je lekker afwisselen met de verschillende looks.

 18. jeapiebel

  Ik geloof in pigment van deze palette en zag ze een paar keer in verschillende winkels liggen. Wel vind ik hem net te veel glitter voor mij is. Al is het een goede palette voor de liefhebber.

 19. Annika

  Ik heb het Chocolate Love Palette en daar is ongeveer de helft net zo goed gepresenteerd als deze, de rest vond ik tegenvallen. En ik vond dat sommige kleuren na verloop van tijd in lijntjes gingen zitten, ondanks een goede basis. Deze ziet er wel echt beter uit.

  • Annika

   Gepigmenteerd bedoel ik natuurlijk.

 20. Marloes

  De pigmentatie is zeker niet verkeerd, ook je look is erg mooi!

 21. Irina

  Aah ik wil dit palette nog zo graag hebben!

 22. Loes | Gewoon iets met Loes

  Ik ben het helemaal met je eens wat betreft de vormgeving van het palette. Om die reden heb ik het al verschillende keren laten liggen. Ik dacht: dat zal wel niet wat zijn. Maar deze is wel echt heel erg mooi! Ik ben vooral blij verrast dat de highlighters zo’n groot vak hebben, die zijn in andere palettes altijd als eerste op :-).

 23. Sandra

  Wat een mooi palette, prachtige kleurtjes!

 24. Desirée

  Ik heb hem ook liggen en ben er ook echt van onder de indruk! Misschien had er iets minder metallic in mogen zitten, maar verder echt gigantisch goed voor die prijs <3

 25. Svenja

  Wauw, wat een onwijs mooie en goed gepigmenteerde kleuren! Vind het ook mooi dat het palette naast warme tinten ook een aantal koele tinten bevat! Prachtige ooglook heb je ook gemaakt! Ik ga snel een keer in de winkel kijken!

 26. Mariëlle

  Ik kan het niet meer bijhouden, maar ik vind ze allemaal heel tof en ik weet hoe goed ze zijn, zeker voor de prijs <3

 27. Mar

  Ik vind het echt mooie kleuren! Helaas staan koele tinten mij toch wat beter. Mooie foto’s ook!

 28. jonna@burgertrutjes

  De swatches zijn bijna gelijk aan de swatches van mijn Urban Decay palette. Klinkt dus veelbelovend! En lekker budget proof

 29. Malou | Blonde Blossom

  De paletten zien er inderdaad behoorlijk goedkoop uit, maar ze zijn wel zo mooi! Ik vond deze kleuren ook echt prachtig, vooral die van jouw look. Dat rood en koper vind ik echt beeldschoon. Malou x

 30. Britt

  Zoals altijd weer een prachtig palette van I heart makeup, ik ben fan!

 31. Mieke

  Ik heb deze ook en ben er dol op! Prachtige oogschaduws, al helemaal als je bedenkt dat je er slechts €8 voor betaalt. Om de vormgeving moet ik een beetje grinniken, die maakt me wel vrolijk. Verre van chique, maar de kwaliteit van de oogschaduws maakt een hoop goed!

 32. Femke

  Ik ben ook niet wild van de vormgeving van deze paletten. Ik vind de pigmentatie erg goed, mooie look heb je met deze oogschaduws gemaakt.