Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • How To
  • Outer V
  • Too Faced Beauty To Go Palette
Een MissLipgloss artikel

How to: Outer V

Over de Outer V heb ik eerder héél kort iets verteld, ik denk dat veel meiden nog niet precies weten wat het nou inhoudt. Als je de Outer V gebruikt tijdens het opmaken, krijg je een subtiele ‘schadu… Whatever, kijk gewoon naar de foto’s, dan begrijp je wat ik bedoel 😉

1. ‘Teken’ met een donkere oogschaduw twee v’tjes in je buitenste ooghoeken. Beeld je in dat er een lijn loopt vanuit je buitenste ooghoek naar het einde van je wenkbrauw: zo moet het begin van de V lopen! Laat hem lopen tot je arcadeboog (crease) en laat hem dan in je crease doorlopen tot 1/3 ongeveer. Doe het goed donker, anders blijft er niks van over als je het straks gaat blenden.

2. Blenden! Doe dit het liefst met een zachte fluffy kwast. Zorg dat je het niet helemaal wegblend, de vorm (V) moet er goed in blijven zitten.

3. Gebruik nu andere kleuren oogschaduw op je ooglid om het af te maken. Ik heb hiervoor kleuren uit het Too Faced Glamour To Go palette gebruik, de donkerste kleur (V) is van een Dr Hauschka palette.

4. Mascara… klaar! Ik gebruikte Max Factor False Lash Effect.

Zie je het effect? Het geeft een soort schaduw, die erg aanwezig is maar ook weer heel naturel. Perfect voor overdag.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.