Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
30 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bfte
  • MAC
  • pigments
Een MissLipgloss artikel

How to: groen & oranje

Het is heel leuk om kleuren te combineren die op het eerste gezicht niet bij elkaar passen. Waarvan je nooit zou denken dat ze bij elkaar zouden staan! Daarom heb ik vandaag een look gemaakt met groen en oranje. De kleuren zijn in het echt nog intenser dan op de foto, trouwens.

Wat heb ik gebruikt:

bfte= Beauty From The Earth
wnw= Wet ’n Wild

 

Hoe heb ik het gedaan:

 

Ik vind het zelf een erg mooie look die goed bij de kleur van m’n ogen staat. Het is zo leuk om met ‘rare’ kleuren te experimenteren! Binnenkort komt er een artikel met een overzichtje van op het eerste gezicht aparte kleurencombinaties, die toch érg mooi zijn.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.