Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blush
  • HEMA
  • nagellak
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

HEMA nagellak & blush

Ik ben nooit fan van HEMA make-up geweest. Daarom koop ik het al jaren niet meer. Ik loop er gewoon straal voorbij. Maar laatste opende in mijn woonplaats de HEMA en ik besloot toch even bij de make-up te kijken. Ik zag een blush die echt onwijs mooi was, en een nagellak die ik op de gok meenam. Veel had ik niet te verliezen, dus blush was €4,50 en de nagellak €3,50. Leuke uitdaging: vind ik HEMA nou terecht al jaren een rotmerk qua cosmetica?

De blush:

Zonder flits

Met flits

Doet hij je niet denken aan de Mineralize Skinfinishes van MAC? Hij is er ook in twee bronze kleuren, een lichte en een donkere. Vrij loos vind ik de tips op de achterkant. Ze zeggen dat je met een droge spons de blush kan aanbrengen voor een mat effect, en met een natte spons wordt het meer glitterig. Ehhhm? Sinds wanneer brengen we blush met een spons aan? Laat staan met een natte spons? Echt heel apart. En de blush is echt al super shimmery als je hem droog aanbrengt. Ik zie niet hoe je blush mooi kan aanbrengen met een (natte) spons, maar misschien moet ik het eens uitproberen ;).

De kleur is echt prachtig. Heel erg mooi roze met een shimmer erdoorheen. Er komt onwijs veel kleur van de blush af, voorzichtig zijn dus! Groot nadeel is dat de blush heel erg poederig is, wat je vaak ziet bij goedkope blushers. Als je er met je kwast ingaat, laat er meteen heel veel ‘extra’ blush los. Minpunt! Verder is ‘ie gewoon geweldig. Heel groot, mooie kleur, blijft lang zitten. Jammer alleen dat er maar één echte blush kleur is, de andere twee zijn echt een soort bronzers. HEMA, meer afwisseling, please!
Conclusie: per-fecte blush voor meiden die niet veel geld kwijt willen zijn aan een mooie blush. En ook trouwens voor girls die wel duurdere merken kopen. Hij is echt, echt heel erg mooi.


De nagellak:


Woohooo, dit is serieus echt hele mooie nagellak! Heel mooi cream knalroze. Ik droeg hem een keer op een paars jurkje en dat zag er zo cool uit! Hij blijft goed lang zitten, zonder topcoat bleef hij drie dagen perfect zitten. Let wel dat ik echt hele ‘slappe’, broze nagels heb die snel buigen, daardoor chipt nagellak heel snel bij mij. Als ik fake nagels opheb, blijft nagellak soms wel een week zitten doordat die nagels gewoon zo sterk zijn.
Er zijn van deze lak wel veel kleuren, dus zeker leuk om meer flesjes van te kopen. Er zit niet heel veel in.

Okee, het klopt dus niet helemaal dat ik HEMA een rotmerk qua cosmetica vindt. Ze hebben echt wel mooie en fijne dingen. Maar ik vind nog niet alles zo perfect en mooi. Maar deze twee producten zijn absoluut het proberen waard.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.