Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • HEMA
  • scrub
  • Test
Een MissLipgloss artikel

HEMA gezichtsscrub

Ik stel nogal wat eisen aan een gezichtsscrub. Op een rijtje:

  • Geen of een heel subtiele geur. Ik wil geen pure parfum op mijn gezicht smeren. Zo natuurlijk mogelijk, graag!
  • Geen chunky stukken scrub. Hallo, ik scrub mijn gezicht, niet mijn voeten!
  • Scrubdeeltjes zo fijn mogelijk, maar niet té fijn anders voel je ze niet. Zandkorreltjesgrootte is perfect
  • Scrubdeeltjes zoveel mogelijk gelijke grootte
  • Precies vloeibaar genoeg, kwarkdikte (anders loopt het meteen van je gezicht af, en hele dikke scrub scrubt niet fijn)
  • Handige verpakking, het liefst een tube of pompje (hygienisch)

Ik ben al heel erg lang op zoek naar een echt fijne gezichtsscrub die mijn huid perfect zacht en stralend maakt en dus aan de bovenstaande eisen voldoet. En naast al deze eisen denk ik ook nog wel graag een beetje aan mijn portemonnee. Ik gebruikte een poos de St. Ives Apricot Scrub, maar na een hele tube opgebruikt te hebben was ik hem wel zat. De stukjes te groot, te oneven en niet scrubbend genoeg. Ik gaf mijn ‘perfecte-scrub-craving’ al zowat op.

Voordat ik op vakantie ging, liep ik door de HEMA en zag ik de gezichtsscrubs staan. Ik dacht: “Ohja, scrub nodig zodat ik iets bruiner wordt. Oh, ik neem die wel.”

 

Serieus, het is voor mij de perfecte scrub. Hij is goedkoop (ongeveer drie, vier euro voor een tube), hij zit in een – jawel – tube, en hij voldoet echt aan al mijn eisen. Hoera, hoera. Elke keer als ik de scrub gebruikt heb, merk ik bij het aanbrengen van mijn make-up dat het echt heel goed is voor mijn huid! Hij maakt m’n huid heerlijk zacht en glad en – lekker cliché – het laat mijn gezicht stralen. Enige kleine minpuntje is dat je echt even de tijd moet nemen om de scrub goed van je gezicht te krijgen. De scrubdeeltjes zijn zo fijn, dat je ze er niet zo af kan vegen. Dus je moet het echt met veel water er af halen. Maar toch: echt een absolute aanrader.

Op mijn nagels: Essie Carousel Coral


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.