Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
14 januari 2014 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • caring top coat
  • HEMA
  • l'oréal infallible
Een MissLipgloss artikel

Hema Caring Topcoat

P1160989Je kon een poos terug een lyrische blogpost lezen over de L’Oréal Infallible lipstick die heerlijk lang blijft zitten. Een nadeel: de balsem die heel snel op gaat en die je niet los kan kopen. Ik heb de perfecte back-up ontdekt: de Hema Caring Topcoat!

P1160986

Toen ik laatst bij Hema in de make-up rekken aan het snuffelen was – dat doe ik vaker dan goed voor me is – zag ik ineens deze Caring Topcoat. Ik weet niet zeker of je deze in combinatie met een speciaal Hema lipproduct moet gebruiken, maar het is praktisch hetzelfde product als de balsem die bij de L’Oréal Infallible lipsticks zit.

P1160987

Informatie op het stickertje. De balsem is echt een ’top coat’ voor over een ‘long lasting colour base’ (ik ga er dus van uit dat Hema die zelf ook heeft), voor een ‘smooth feeling and gloss’. Klinkt ook exact als de balsem die bij de L’Oréal lipstick zit.

P1160989

P1160990

Je ziet de stick rechts op mijn hand; licht glanzend. Ik merkte in de winkel al tijdens het testen dat de balsem exact hetzelfde voelde als die van L’Oréal; romig, zacht, glijdt over mijn huid, ruikt zelfs een beetje hetzelfde. Ik heb hem geprobeerd in combinatie met de basiskleur van L’Oréal Infallible en ja; het werkt exact hetzelfde. Perfect! Maakt mijn lippen glanzend, maakt de lipstick comfortabel (het droge en stroeve gevoel verdwijnt meteen) en blijft prima zitten. En dat voor €3,50.

Ideaal dus als je de L’Oréal Infallible lipsticks heel prettig vindt werken, maar als je balsem na een poosje helemaal op is. Of als je hem graag over andere longlasting lipstick gebruikt. Budget topper!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.