Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
28 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • goedkoop
  • HEMA
  • lippenstift
Een MissLipgloss artikel

HEMA brilliant colour & volume lipstick

Het werd weer eens tijd voor een HEMA review. Ik kom zelf regelmatig bij de HEMA voor schoolspullen en dat soort dingen, en ik kan mezelf dan echt niet tegenhouden om cosmetica te kopen. Ik moet gewoon iets meenemen, eigenlijk gewoon omdat ik echt heel benieuwd ben of het nou echt zo slecht is als ik in gedachten heb. Deze keer werd het de Brilliant Colour & Volume Lipstick, waar ik €3,16 voor betaalde.


Ik koos voor nummer 01, de lichtste kleur. Een tip: ga niet af op de kleurswatches in de winkel, die komen namelijk totaal niet overeen met het product zelf. Dus test hem altijd even op de rug van je hand. Deze kleur is lichtroze, een beetje MAC Way To Love-achtig. De kleur vind ik zelf echt heel erg mooi. Maar zou hij ook dekkend zijn op mijn donkere lippen?

 

Dit zijn mijn lippen ‘naakt’. Ik heb niks op. Dit is dus de kleur hoe hij normaal is.

Dit is de HEMA lipstick op, zonder MAC lip erase:

…en met MAC lip erase:

Over de kleur en dekking ben ik erg enthousiast. Hij is vrij goed dekkend, met lip erase vind ik hem nog net een stukje mooier. Ik ben echt dol op de kleur, hij is mooi lichtroze, lekker bleekjes, daar houd ik van.

De stick smeert lekker, maar er komt wel héél veel product in één keer af. De handigste manier om de lipstick aan te brengen is door hem alleen op één lip aan te brengen, je lippen op elkaar te drukken en dan met je vinger goed uitsmeren. De substantie is wel lekker, vrij romig en dus heel erg makkelijk smeerbaar (een beetje te makkelijk).

De houdbaarheid is matig, na een maaltijd is de lipstick er wel echt af. Eigenlijk had ik niet anders verwacht van een lipstick  van drie euro, maar natuurlijk wel een testpuntje.

Al met al vind ik het voor de prijs een prima lipstick, ik vind vooral de kleur heel erg mooi. Er zitten geen nare smaakjes of geurtjes aan, je krijgt veel product en de houdbaarheid is wel oké. Wel een aanrader, deze HEMA lipstick! Maar niet als je verwacht dat ‘ie de hele dag op je lippen blijft zitten.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.