1 december 2016 door Cynthia Schultz 36 reacties
Een MissLipgloss artikel

Haarevolutie: van 0 naar 26

In deze video neem ik je mee in mijn haarverhaal. Van mijn geboorte tot mijn huidige levensjaar (26) heb ik heel veel verschillende kapsels gehad. Ik ga ze met jou doornemen, ik ga ze laten zien en ik geef je er mijn mening over. Klik hier als je de video niet kan zien.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

36 reacties
 1. Ina

  Wat een superleuk filmpje, en ook supergave kapsels!!!! Echt tof! Variëren met haar is altijd superleuk! Mijn haarverhaal is ongeveer net zo uitgebreid als de jouwe, whahaha! Ben van rood lang naar bruin lang, toen bruin kort, hoppa helemaal opgeschoren bruin kort, vervolgens een miley cyrusachtige opgeschoren look met helemaal blond bovenop en opgeschoren zijkanten. Daarna werd ik gevraagd voor een metamorfose voor een regionaal blad, pikzwart haar (schrok me kapot toen ik in de spiegel keek, uiteindelijk nog wel blij mee), kapsel à la ruby rose, vervolgens weer terug naar mijn eigen bruine haarkleur en die bijna een jaar gehouden, door een periode van doorzetten en m’n haar flink laten groeien… Wat een geduld en irritatie! Vorige week mijn haar dan eindelijk helemaal witblond gemaakt, een zelfde kleur als jij ook gehad hebt. Ben er echt onwijs blij mee! Ik denk nu al; wat wordt het volgende? Hahahaha! In elk geval laten groeien voorlopig

 2. Eva

  Leuk ik hou van haarverhalen! Zeker die van jou is leuk!

 3. Matanja

  Leuk om te zien.
  Ik vind dat korte kapsel wat je op je 18e jarige leeftijd had ook wel erg leuk staan.

 4. Mariska

  Wat een leuke video is dit zeg, origineel ook! Heel veel kapsels ken ik nog wel omdat ik je al heel erg lang volg 🙂

 5. Lousaa

  Ik vind het korter en minder warrig het leukst. En in een wat minder kunstmatige kleur 😉

 6. jen

  Leuk Cynthia!! trouwens heb jij Indisch bloed? Je hebt zulke donkere ogen!
  groetjes.

 7. Aboutsbstyle

  Wow wat een verschillende kapsels zeg. En wat een lef ook, dat heb ik nooit gehad. Bewondering ervoor hoor. Liefs soraya

 8. Lysanne

  Super gaaf! Ik zag echt een victoria koblenko in je bij het blonde kapsel! Onwijs grappig terwijl zij toch grotendeels bekend is met een rood kapsel.

 9. Lonneke

  Echt heel leuk om te zien! Ik vind het je allemaal heel goed staan!

 10. Nicole

  Wat leuk om te zien! Ik vind het rode je het mooist staan (:

 11. Loes | Gewoon iets met Loes

  Ha, vet leuk om te zien! Ik volg je nu best een tijdje en heb dus al veel voorbij zien komen. Wat je nu hebt vind ik het mooist: lekker lang (maar niet te) en qua kleur vind ik het leuk dat je zo met de seizoenen mee gaat zeg maar: iets lichter in de zomer en lekker donker in de winter. Het hele korte haar vind ik niet zo mooi bij jou, maar dat blonde dan weer wel!

 12. Anna

  Leuk filmpje om te zien.
  Dat witblonde kapsel vond ik jou super staan. Vond en zonde dat je het weer lang liet groeie. Vind gewoon dat korte kapsel zo mooi bij jou staan. Maar dat het niet meer blond wou/wil, snap ik.

 13. rachel

  hihi heel leuk om te zien!! ik heb je toen leren kennen toen je heel kort donker haar had bij je ouders 😀 en toen dat hele blonde weet ik ook nog wel !! jou staat eigenlijk alles wel

 14. Hilde

  Echt leuk om te zien!! Persoonlijk vind ik de korte bob of de lange bob met middenscheiding (maar sorry wel met bruin haar hihi) je het mooist staan, maar dat is mijn smaak, ik houd gewoon van naturel. 😉

 15. Nicole

  Ik heb jouw haarstijlen altijd al zo tof gevonden. Het staat je ook allemaal zo goed.

  • Claudy

   Helemaal mee eens! Ook wat Joyce schreef met haar zin; ‘je hebt gewoon een ‘goed hoofd”.
   Ik zelf heb al jaren half lang bruin haar…geverfd.. ..en eigen krul (dus vaak droog). Iets anders durf ik niet omdat ik wat ingevallen wangen heb.

 16. Ingrid

  Leuk!! Ik heb een beetje dezelfde haar-evolutie gehad. Hoewel ik ze echt nooit meer súper kort wil hoor! Nu heb ik af en toe half lang haar, dan weer een Bob. Nu zit ik weer in mijn ik-wil-weer-lang-haar-fase.
  En qua kleur heb ik ook álles gehad (zelfs zwart). Nu hou ik het op mijn koper-rode tint. 🙂

 17. M

  Aah wat leuk om te zien dit! Ik volg je vanaf vlak nadat je was begonnen (reageer eigenlijk heel weinig verder) en heb al jouw opeenvolgende haarstijlen dus ‘meegemaakt’. Vind alles wat je gehad hebt je echt mooi staan! Vooral dat blond toen vond ik super mooi, maar nu ben ik gewend aan het rode van nu en deze kleur rood past super goed bij je. Vind vooral in de winter rood-rood (zoals je het nu hebt) mooi, en in de lente/zomer/herfst dat koper echt geweldig. Die foto met lang haar daar herkende ik je bijna niet, hoewel ik nog wel weet dat je dat toen had;)

 18. Priscilla

  Ik vond je koperrode bob het allermooist. Donkerbruin lijkt me ook mooi nu met je lange haren.

 19. jonna@burgertrutjes

  Oh wat leuk!! Ik heb ook heel wat kapsels gehad… Vooral die van vroeger zijn om te gieren haha!

 20. Joyce

  Ik wou dat ik dat ook allemaal durfde met mijn haar! Ik vind dat bijna alles je mooi staat, je hebt gewoon een “goed hoofd”. Maar opgeschoren aan één kant, dát zou verboden moeten worden, sorry ;).
  Verder vind ik de lange bob, het korte asblonde en wat je nu hebt, het leukste.

 21. Aude

  Wauw,wat een leuk filmpje! Zo tof om te zien. Ik weet nog dat je extensions kreeg, wat een verandering was dat, haha!

 22. Natalie

  Woow, super leuk om te zien! Dat blonde vond ik je toen ook zo super mooi staan!

 23. xoxo

  Wow dat wit/grijze korte (middelste foto) vond ik erg mooi, een bob in die kleur zou je ook tof staan! Je kapsel van nu vind ik ook mooi, enige van de laatste jaren wat ik persoonlijk minder vond is rood wat neigt naar oranje.

 24. Syl

  ik vind de witte pixie look heel tof en wat je nu hebt ook.

 25. Mar

  Super leuk om te zien! Ik vind jou echt zo’n vrouw dat als je je na de middelbare school nu pas weer tegen kom, je echt denkt van “wow, die is knap geworden!!”
  Ik vind het kapsel wat je nu hebt en die lange bob je het leukste staan 🙂

 26. Quint

  echt leuk om te zien. Hoop dat je echt nog een keer voor kort gaat. Staat je super leuk.

 27. Sandra

  Wat leuk om te zien zeg! Ik vind deze donkerrode kleur denk ik wel het allerleukste van alle kapsels 🙂

 28. Lesley

  Wooooow wat een te gekke gedachte dat ik je dan al ruim 5 jaar bezoek! Ik reageer bijna nooit maar vind dit wel een mooi moment om even dankjewel te zeggen voor al je mooie looks, fijne reviews, lekkere recepten en leuke videos! Tot de volgende 5 jaar!

 29. Fanny

  Ik vind dat asblonde a-symmetrische kapsel je ’t allermooist staan.
  Zó apart en gedurfd, zo jammer dat je nu rood en lang hebt…

 30. Jolanda

  Ik heb mijn haar nog steeds asymmetrisch dankzij jou.. en nog steeds happy mee