Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 augustus 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • alyssa miller
  • coty
  • eau de toilette
  • geur
Een MissLipgloss artikel

Guess Seductive I’m Yours

Een paar maanden geleden liet ik je al kennis maken met Guess Seductive, maar nu is er vanaf september een nieuwe versie van deze geur te koop: Guess Seductive I’m Yours. Een geur voor de echte femme fatale die – volgens Guess – elke man het hoofd op hol laat slaan. I’m Yours is een sexy en jonge geur en weer heel anders dan haar voorganger. Lees verder voor foto’s, een geuromschrijving en een review.

 

 

Het model voor deze campagne is topmodel Alyssa Miller, die erg goed past bij deze geur. Sexy is ze zeker!

De fles komt in een knalroze met zwart doosje. Een eye catcher voor dames, roze spreekt mij in ieder geval altijd wel aan. Misschien had ik een zachtere kleur roze wel mooier gevonden, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.

De fles is qua vorm hetzelfde als de originele Seductive, alleen heeft I’m Yours aan visnetpatroon op de achterkant van de fles en er zit een gouden hangertje aan de hals. Ik vind het alleen heel raar dat je nergens kan zien of lezen dat het om de ‘I’m Yours’ versie van de geur gaat! Natuurlijk is de fles anders, maar ik zie nergens ‘I’m Yours’. Ik vind het hangertje aan de hals van de fles erg leuk, speels. De dop is zwart, wat een mooi contrast geeft.

En de geur… hoe is die? De zwoele oosterse geur is ontwikkeld door IFF parfumeur Pierre Negrin. Wat ruik je als je I’m Yours opspuit? Volgens Pierre is de geur onweerstaanbaar door het contrast van delicate bloemgeuren, luxueuze muskus (my favorite!) en verschillende houtgeuren. De geur opent met pioenroos met dauwdruppels, passievrucht en Tiaré tahiti-bloemblaadjes. Dit is dus zoet! Het hart bestaat uit magnoliabloesem, witte lelie en vanilleorchidee, basis bestaat uit patchoelibloem, exotische houtsoorten, romige muskus en vetiver.
Er zitten een aantal van mijn favoriete geurnoten in, waaronder muskus, houtsoorten en vetiver wat het voor mij een heerlijk parfum maakt! De geur opent zoet en droogt houtachtig en wat zwaar op. Je weet misschien wel dat ik van zware, kruidige, houtachtige geuren houd, en ik vind Guess Seductive I’m Yours dus ook lekker. Alleen ben ik niet heel dol op die zoete opening, maar ik weet zeker dat er veel meiden zijn die dat wel erg aanspreekt. Ik ben in ieder geval op hoe de geur opdroogt en ruikt na een paar uur. Ik ruik dan vooral de muskus en vetiver, super lekker.

Het enige nadeel dat ik kan ontdekken is dat de geur niet héél lang blijft hangen, dat is bij de originele Seductive versie ook zo. Het is gewoon een eau de toilette, dus hij zou best een tijd goed moeten blijven hangen.

De prijzen van de geur zijn best te doen, je hebt al een flesje van 30ml voor €32,50. 50ml kost €42,50 en 70ml €52,50. Er is ook een douchegel (200ml, €17,50) en een bodylotion (200ml, €17,50). Guess Seductive I’m Yours is vanaf september bij alle drogisterijen te koop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.