Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
22 november 2016 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • concealer
 • foundation
 • gueralin
 • guerlain
Een MissLipgloss artikel

Guerlain Lingerie de Peau Natural Perfection Foundation + Guerlain Multi-Perfecting Concealer

p2090800Al jaren geleden werd ik enorm fan van Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster, ik gebruik hem nog steeds. Sinds september is een nieuwe Guerlain Lingerie de Peau te koop, en wel de Natural Perfection Foundation. Daarbij is ook de Guerlain Multi-Perfecting Concealer gelanceerd en de bijpassende Applicator Brush. Ik was zó benieuwd: zouden deze producten mijn huidige favorieten van hun troon stoten?

p2090777

Op de foto zie je de nieuwe producten in hun verpakking:

 • Guerlain Lingerie de Peau Natural Perfection Foundation, €55
 • Guerlain Multi-Perfecting Concealer, €35
 • Guerlain The Applicator Brush, €46,50

Guerlain Lingerie de Peau Natural Perfecting Foundation

p2090800

Eerst de nieuwe Lingerie de Peau foundation. Volgens Guerlain versmelt deze foundation met de huid als een sensuele tweede huid door een technologie die is ontleend aan de textielindustrie. Met deze technologie kunnen natuurlijke zijde- en linnenvezels worden verweven tot een ‘luchtige sluier’ die aansluit op het gezicht en heel lang mooi blijft zitten. De formule heeft een luchtige textuur die je in laagjes kan aanbrengen voor de perfecte dekking.

Om de nieuwe Lingerie de Peau foundation te onwikkelen werkte Guerlain samen met 44 vrouwen van verschillende leeftijden en huidskleuren. Op deze manier zijn er achttien tinten ontwikkeld met verschillende ondertonen voor de perfecte match.

Het resultaat met Lingerie de Peau Natural Perfection Foundation is volgens Guerlain een natuurlijk stralend gezicht waarop niet zichtbaar is waar de make-up eindigt en de eigen huid begint.

p2090778

Tijd om het te gaan testen. De foundation is luxe verpakt in een glanzend zwart doosje. Er zijn dus achttien tinten waarvan ik er twee heb.

p2090779

Bestanddelen. Dit ziet er niet anders uit dan ik van foundations gewend ben: het is op basis van siliconen. Alcohol staat vrij hoog in de lijst, dat vind ik niet zo prettig: het werkt uitdrogend.

p2090780

De foundation is verpakt in een vrij zware glazen flacon en ziet er prachtig uit. Dit zijn de kleuren 02N en 03N.
p2090783

Onder de dop zit een pompje, dat werkt praktisch en hygiënisch. De bovenkant van de dop is ook mooi: goud met het Guerlain logo.

 

p2090784

02N en 03N. De foundation is erg vloeibaar, ik vind dat altijd fijn werken.

p2090785

02N en 03N. De ondertoon van deze kleuren is neutraal volgens Guerlain.

p2090786

Op mijn hand ziet het er mega natuurlijk uit.

1

Op foto 1 draag ik geen make-up. Op de middelste foto over mijn hele gezicht Guerlain Lingerie de Peau Natural Perfection Foundation met wat concealer onder mijn ogen. Rechts draag ik ook de rest van mijn make-up.

p2090901

Opvallend is voor mij het volgende:

 • De foundation is vrij glimmend en verzorgend. Dat is geen probleem, want ik poeder het af en het ziet er toch meestal natuurlijker uit dan een hele matte foundation.
 • Aanbrengen gaat enorm gemakkelijk: de foundation verdeeld zich moeiteloos over mijn huid.
 • De foundation is erg zuinig! Ik heb maar een mini beetje nodig voor mijn hele gezicht.
 • De dekking is vrij stevig.

De houdbaarheid vind ik matig als ik geen basis of primer gebruik. Doordat het toch een wat rijkere, hydraterende foundation is heb ik het idee dat hij sneller van mijn huid af glijdt. Met een basis blijft het wel de hele dag mooi zitten, al gaat het bij mijn T-zone altijd wel wat glimmen.

Voor mij neemt deze foundation niet de plek in van mijn favoriete Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster. Hij is fijn en verzorgend, maar doet voor mij persoonlijk niet zoveel speciaals.

Guerlain Multi-Perfecting Concealer

p2090787

Dan de concealer! Deze is verkrijgbaar in zes tinten waarvan ik er drie heb. De concealer is volgens Guerlain de eerste hybride concealer voor het camoufleren van donkere kringen die tijd bespaart. De concealer corrigeren donkere kringen en het blur effect vervaagt andere oneffenheden. De dekking kan je aanpassen door meerdere laagjes te gebruiken. De formule is verzorgend en hydraterend.

Wat er precies tijdbesparend aan is, moeten ze me nog even uitleggen.

p2090788

De bestanddelen.
p2090790

De concealer zit in een klein kunststof tubetje met een draaidopje. Lichtgewicht en handig om mee te nemen!

p2090792

01, 02, 03

p2090793

De concealer is wat dikker dan de foundation.

p2090794

En héél dekkend! Wow.

p2090795

Ik ben benieuwd wat dit doet onder mijn ogen. Laten we het testen!

2

Op de bovenste foto draag ik niks onder mijn ogen, op de middelste foto de Guerlain Multi-Perfecting Concealer, op de onderste foto ook de rest van mijn make-up en alles afgepoederd. Ik ben onder de indruk! Deze concealer is méga dekkend zonder heel cakey of droog te zijn. Mijn Kat von D concealer vind ik fantastisch maar kan soms wat zichtbaar zijn als mijn huid wat droger is. Dat is bij deze van Guerlain echt niet het geval. Het blijft ook de hele dag muurvast zitten, zeker in combinatie met een primer. Wat een topper!

Guerlain The Applicator Brush

p2090796

Bij deze collectie zit een speciale kwast om de foundation mee aan te brengen. Dit is een soort poederkwast met haartjes die heel dicht op elkaar staan. Volgens Guerlain geeft dit een natuurlijk effect en brengt het je foundation super gelijkmatig aan.

p2090797

 

Ja, deze kwast is écht fijn. De haren staan dicht op elkaar en zijn zó zacht: dat werkt heerlijk. Heel snel kan ik mijn foundation verspreiden over mijn gezicht en het blendt eigenlijk helemaal vanzelf. Deze is wel nog fijner dan de goede bufferkwasten die ik al heb – deze is toch nog wat zachter en geeft een nog wat subtieler resultaat.

p2090800

Ik ben gemengd enthousiast over deze nieuwe Guerlain producten. Ik ben niet mega onder de indruk van de nieuwe Guerlain Lingerie de Peau Natural Perfection Foundation. Hij is fijn, maar ik vind hem niet speciaal genoeg voor het geld en al helemaal niet in vergelijking met de fijne Lingerie de Peau Beauty Booster die ik al jaren gebruik. De concealer daarentegen vind ik wel echt fantastisch en de kwast ook. Dus, maak je keus 🙂

De nieuwe Guerlain Lingerie de Peau producten zijn nu bij de parfumerie te koop. Ik heb deze producten gekregen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.