Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
11 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • eotd
 • fel
 • fotd
Een MissLipgloss artikel

Groen & geel fotd

Kunstlicht:

Daglicht:

Met flits:

Ik ben de laatste tijd weer helemaal dol op mijn 120 palette. Ik gebruik de kleuren steeds vaker, ze zijn echt onwijs mooi! Ik heb voor deze look een geel/bronze kleur gebruikt met een felgroene kleur. Eigenlijk helemaal niet wat ik vaak draag, ik ga toch meestal voor iets ‘veiligere’ kleuren, maar dit pakte toch wel leuk uit. Ik heb het simpel gehouden, gewoon naast elkaar aangebracht en in elkaar geblend. Niet supernetjes, maar het ziet er wel gaaf uit! Het was trouwens voor een feestje. En ik heb mijn haar een beetje gekruld, de voorste lok. Heel subtiel, vond het wel leuk voor een keertje!

Producten gebruikt

Gezicht


 • Clinique Redness Solutions Protective Base SPF 15
 • Maybelline Pure Mineral Concealer in Nude Beige
 • MAC Studio Sculpt foundation
 • MAC Prep + Prime Transparent Finshing Powder
 • MAC Bronzing Powder in Solar Riche
 • NARS Deep Throat blush

Ogen

 • Jelly Pong Pong Nude & Improved oogschaduwbasis
 • De twee kleuren uit het 120 palette, allebei shimmer
 • Bourjois Coup de Theatre mascara

Wenkbrauwen

 • Anastasia Perfect Brow Powder in Medium Ash
 • Anastasia Clear Brow Gel

Lippen

 • DiorKiss in Lime Glacé (001)

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.