Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • got2b
  • haarlak
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Got2B Smooth ’n Chic

Ik ben echt helemaal verliefd op de prachtige verpakkingen van de Schwarzkopf Got2B producten. Ik zag ze altijd al staan bij de drogist, en bleef altijd even kijken. Ik heb nu de Smooth ’n Chic hairspray in huis die er werkelijk beeldig uitziet. De kleuren, de hangertjes… Echt wat een meisje mooi vindt.

Naast de geweldige verpakking is het volgende positieve punt dat de haarlak ongelooflijk lekker ruikt! Serieus elke keer wanneer ik de Got2B lak heb gebruikt, krijg ik vragen als “Wat voor luchtje heb je op?” en opmerkingen als “Wat ruik je lekker!”. En dat is dan echt de haarlak. Hij ruikt zoetig met op de achtergrond een typisch haarlakgeurtje, echt in de verter. Superlekker, serieus! Ik voel me ook altijd heel schoon en fris als ik deze haarlak heb gebruikt, heel gek. Het komt denk ik door de geur.

De lak belooft je haar pluisvrij te houden, je lokken een mooie glans te geven en ook nog lang te houden. De glans geeft ‘ie inderdaad, van pluizig haar heb ik sowieso al geen last (dus of dat werkt, kan ik niet zeggen), maar echt heel lang blijft de lak niet in m’n haar zitten… Wanneer ik een stukje heb gefietst zit er echt geen lak meer in mijn haar.

Conclusie: perfect voor meiden die met de auto of bus naar hun school of werk gaan, maar blijft niet echt zitten tijdens een fietstochtje. Maar: dikke pluspunten voor de verpakking en de geur!

Got2B is onder andere verkrijgbaar bij het Kruidvat. Deze bus kost zo’n zeven euro.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.