Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Gosh
  • highlighter
  • How To
  • precious powder pearls
Een MissLipgloss artikel

GOSH Precious Powder Pearls

Ooooeh, doesn’t that look LOVELY? Ik heb deze Precious Powder Pearls gescoord in de make-up sale bij Kruidvat, en ben er echt superblij mee. Veel merken hebben van zulke ‘parels’ in hun collectie, duurdere merken maar ook goedkope zoals Essence. Verschil is natuurlijk kleur, pigmentatie en stevigheid van de balletjes.

Ik kan me voorstellen dat veel meiden niet weten wat ze met deze balletjes moeten. Je kán een balletje crushen en dan als poeder gebruiken, maar volgens mij is dat niet de bedoeling. Ik kan het trouwens ook niet over m’n hart verkrijgen om zo’n mooi balletje kapot te maken, haha. Ikzelf pak gewoon een kleine kwast en ‘swoosh’ daarmee gewoon over de balletjes. Zorg dat je alle kleuren pakt, dus de witte, de gele, de lichtgele en de bruine. Even afblazen en dan als highlighter gebruiken:

Hier in combinatie met EDM foundation en Wet ’n Wild Blush in Pearlescent Pink. Vind het zelf supermooi, het geeft echt een soort healthy glow aan je gezicht. Let wel op dat je het op de juiste plekken aanbrengt. Je moet zo’n product echt nooit (NOOIT!) over je hele gezicht aanbrengen, dat ziet er echt superraar uit. Ik breng het zelf aan op m’n jukbeenderen en een héél (echt heel) klein beetje op m’n neus. Is ook erg mooi op foto’s, trouwens!

Ik weet niet of de PPP nog steeds te koop zijn, ze waren natuurlijk niet voor niets in de sale. Maar remember, er zijn heel veel merken met een soortgelijk product.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.