Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
27 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Gosh
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Gosh Effect Powder

Gosh Effect Powder
Kleur: Grape
Prijs: Ik heb deze gekocht in de sale bij het Kruidvat, drie producten voor € 5, dus ik zou niet weten hoeveel hij normaal kost hier in Nederland. Op de officiële Gosh site staat $14.00 vermeld, dit zou zo’n € 9.20 zijn als ik het goed heb.

Verpakking: Een klein doorzichtig potje met een zwarte deksel met in witte letters GOSH erop geprint.

Wat belooft het: Dit product beloofd niets dus zal ik me laten verrassen.

Waarom gekocht: Toen ik bij de Kruidvat een stiekeme blik wierp op de graaibakjes met kortingsproducten, ving ik een glimp op van deze effect powder. Paars is echt een van mijn favoriete kleuren om te dragen qua kleding, dus deze kleur was voor mij perfect om te combineren.

Kleur: De kleur grape is een dieppaarse kleur met heel veel pigment erin. Op de foto die ik heb genomen, is hij gewoon droog aangebracht en hij is zo mooi. Je hoeft niet te knoeien met mixing medium of water, hij is perfect zo.
Pigment: In deze effect powder zitten superveel glittertjes en dat is natuurlijk hartstikke leuk maar gelukkig niet té.
Goed voor het oog van een scholier, die door weer en wind moet fietsen?: Absoluut, deze effect powder heeft niet alleen een mooie intense kleur, hij gaat ook nog eens de hele dag mee. Natuurlijk zal hij uitlopen als de engeltjes ons nat spetteren met regendruppeltjes, maar ach.

Conclusie:
Voor mij is dit de perfecte oogschaduw. Effect powders kunnen natuurlijk ook op andere plekken in je gezicht gebruikt worden, maar dat durf ik niet zo aan, dan ben ik een groot glimmend paars object. Wil je mooie glitterende oogjes? Ga dan snel naar het Kruidvat en kijk eens in de grabbeltonnen. Natuurlijk is het normaal gesproken best duur voor zo’n klein potje maar omdat hij zó mooi is verdient deze effect powder een dikke welverdiende…

9

Door Joyce


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.