Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
12 maart 2016 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • badkamer
  • interieur
  • make-up
  • vanity
Een MissLipgloss artikel

Goed make-up licht in je interieur

7Je kan nog zulke mooie make-up hebben, nog zo’n fijne tafel waar je aan kan zitten, als je geen goed licht hebt, wordt het niks met je make-up. Eerder gaf ik je al tips over simpele, snelle budget oplossingen voor goed licht op je make-up plek, vandaag wil ik je mijn inspiratie laten zien voor een perfect verlichte make-up plek in een nieuw huis.

1

Dit is gewoon perfect. Klaar. Ik kan stoppen met zoeken! 😉 De spiegel komt van eBay, de tafel is IKEA Malm. Ik vind die spiegel met lampen erg mooi. Vaak zijn dit soort spiegels-met-lampen een beetje lomp, of ze geven heel geel licht, maar dit ziet er perfect uit. Ik vind het zelf erg prettig om te zitten terwijl ik me opmaak, dat doe ik in onze huidige woning ook, en zal ik in een nieuwe woning ook absoluut willen. Deze vanity is van blogger Amber en ik vind hem onwijs mooi. En handig, want:

2

In deze la kan dus echt heel veel. Ideaal om (een deel van) je make-up in op te bergen. Je kan er gewoon meteen bij terwijl je aan het make-uppen bent waardoor alles netjes blijft.

Bron

3

Als je je graag in de badkamer opmaakt is dit een top idee! Sowieso is het handig om in de badkamer goed licht te hebben, ik doe bijvoorbeeld in de badkamer altijd mijn haar en daarbij wil ik ook goed zien wat ik doe 😉 En even snel mijn make-up bijwerken gebeurt ook negen van de tien keer in de badkamer. Dit soort spiegels met lampen aan de zijkant zien er mooi uit en lijken me ook erg praktisch. Ik zou ze wel willen kunnen dimmen, dan kan je er ook nog sfeerverlichting van maken.

Bron

4

Deze lampen van IKEA zijn leuk! SÖDERSVIK heten ze. Dit kan natuurlijk in de badkamer, maar is ook leuk als je echt een vanity hebt die niet in de badkamer is. Het geeft mooi licht en die lampen zien er gewoon leuk en speels uit.

Bron

5

Hoe tof is deze lamp? Supergroot en met felle ledverlichting aan de randen. Deze kan je op een tafel of bureau zetten. Wel erg duur, bijna 400 dollar… Hij is van het merk Glamcor.

Bron

6

Zo mooi, dat indirecte licht! En doordat alles zo wit is in deze badkamer wordt dat effect alleen maar versterkt. De verlichting zit achter de spiegel, achter de ‘koof’ boven bij het plafond en onder de kastjes. Prachtig effect. En het ziet er heel daglicht-achtig uit!

Bron

 

7

8

Wat is IKEA toch geweldig! Deze STORJORM spiegels hebben een rand met led-verlichting en het ziet eruit alsof ik het wil. Dit kan natuurlijk in de badkamer, maar ook aan de muur in een andere ruimte. Het is maar net waar je je opmaakt. De ronde kost €79,95, de rechthoekige €109.

Bron

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.