Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 september 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • shop
Een MissLipgloss artikel

Glossi

Ik ben zelf niet een hele grote fan van de drugstore merken zoals Rimmel, Max Factor en Maybelline. Maar ik weet dat er hier heel veel meiden zijn die wel veel producten van die merken gebruiken, en dus heb ik even een héle fijne tip voor jullie: Glossi! Glossi is een Australische online webshop met merken als Revlon, Maybelline, Max Factor, Rimmel en Covergirl. Alles is stukken goedkoper dan hier in Nederland en veel producten die bij ons nog niet in de schappen liggen, kan je kopen bij Glossi. Leuk, toch? Even wat voorbeeldjes (de prijzen zijn in euro’s):

Toch stukken goedkoper dan bij ons! En ze hebben de HIP (High Intensity Pigments) lijn van L’oréal ook, die in Nederland (nog?) niet verkrijgbaar is.

Bij Glossi kan je met PayPal betalen en de verzendkosten vallen mee. Als je wilt weten wat de verzendkosten zijn, moet je gewoon even de producten die je wilt in je cart leggen en dan bij je cart klikken op ‘estimate shipping’.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.