5 juni 2013 door Cynthia Schultz 105 reacties
 • glamglow
 • GlamGlow SuperMud Clearing Treatment
 • GlamGlow YouthMud Tinglexfoliate Treatment
 • mask
Een MissLipgloss artikel

GlamGlow YouthMud & SuperMud gezichtsmaskers

P1130195Glamglow maskers schijnen dé maskers van de sterren te zijn. Ze bestrijden huidproblemen als puistjes, grote poriën, een vette huid, mee-eters, irritaties en al met al zouden ze zorgen voor een geweldige ‘glow’ en een mooie, stralende huid die er geweldig uitziet. In Amerika is dit al een tijdje een hype en in Nederland is het nu te koop bij Douglas. Ik heb beide maskers uitgebreid getest.

P1130165

Er zijn twee GlamGlow maskers: SuperMud Clearing Treatment en de YouthMud Tinglexfoliate Treatment. Beide doen ze globaal hetzelfde, maar ze hebben ook unieke eigenschappen. Hieronder bespreek ik ze allebei uitgebreid.

GlamGlow SuperMud Clearing Treatment

P1130166

Eerst bespreek ik de GlamGlow SuperMud Clearing Treatment. Voor Super Sexy Super Radiant Skin. Verrrrrry gorgeous. Ik vind de verpakking en kreten echt hyper-Amerikaans en eigenlijk moet ik er gewoon een beetje om lachen.

€49,95 voor 30ml. Een lieve duit voor een masker. Met 30ml kan je ook niet zo vaak doen. Als spot treatment vrij vaak, maar als je hem over je hele gezicht gebruikt denk ik dat je er zo’n zeven tot acht meer kan doen. Dat komt op €6,25 per keer. Nu is dat weer niet zo’n groot bedrag, maar ik vind bijna vijftig euro voor een klein potje masker echt veel.

P1130167

De doos heeft een mooie vorm en ziet er vrij glamourous uit. Met de uitbundige kreten. Op de voorkant staat meteen wat het masker aanpakt:

 • poriën
 • probleemhuid
 • oneffenheden
 • puistjes
 • breakouts
 • pukkels
 • plekjes
 • meeeters
 • bultjes van het scheren
 • ingegroeide haren

Oftewel: het pakt bijna alle huidproblemen aan. Ik vind wel dat sommige dingen nogal dubbelop genoemd worden. ‘Probleemhuid’, oneffenheden, puistjes, breakouts, pukkels, plekjes en meeeters zijn toch praktisch hetzelfde?

P1130168

Op de achterkant staat een flinke lap tekst waar je best even zoet mee kan zijn. Ik moet hier ook echt weer een beetje om lachen. ‘NEW ACNECIDIC-6 4.4% the frist 6-Acids AHA & BHA Blend for mind-blowing faster results.’ ‘SUPER-MUD for the New Crazy Gorgeous You.’ OMGZZZZZZZ.

Wat ik wel handig vind, is dat kort beschreven staat wat welk ingrediënt doet voor je huid. Vooral handig voor mij, want dan hoef ik dat niet meer uit te leggen! Haha!

P1130169

Als je de deksel van de doos afhaalt straalt de ‘HELLO GORGEOUS!’ kreet je tegemoet. Dit vind ik wel leuk.

P1130170

Nog een keer Glamglow. Dan weet je in ieder geval zeker dat je het product hebt dat je gekocht hebt. In het doosje zit een boekje met uitleg over de bestanddelen in het masker. Hieronder laat ik elke pagina even zien.

P1130171

Er zit 4.4% acnecidic-6 in. Dit is een mix van zes zuren, AHA en BHA zuren. Deze zijn erg goed voor je huid. Het gaat om:

 • glycolic acid
 • salicylic acid
 • lactic acid
 • mandelic acid
 • pyruvic acid
 • azelaic acid

P1130172

Er zit ‘K17-Clay’ in het masker dat gewoon allerlei viezigheid uit je poriën haalt.

P1130173

Er zitten natuurlijke bestanddelen in die je huid zuiveren en verbeteren. Eucalyptus, zoethout, pepermunt, kamille, goudsbloem, smeerwotel, aloe vera, klimop en komkommer.

P1130174

Wat extra uitleg over de eucalyptus die in het masker zit. Het is geen onzin, al deze dingen zitten echt in het masker en ook niet weinig, ze staan niet onderaan de lijst.

P1130179

Tadaaaaa. Daar is ‘ie dan, na heel wat laagjes ‘verpakking’ en boekjes. Ik vind het er prachtig uit zien.

P1130181

HELLO GORGEOUS GLAMGLOW SUPERMUD WTF!

P1130183

Woo, in het smetteloze witte potje zit een donkergrijze substantie. Ziet er eng uit! Zoals je ziet is het niet echt veel. En je moet het ook weer niet te zuinig aanbrengen. Als ik met mijn neus boven het potje hang ruik ik frisheid. Eucalyptus, munt. Wel lekker. Wel meteen bang dat het ernstig gaat prikken op mijn huid. Tijd om dat te testen.

P1130662

Dat is eh, donkergrijs! Je ziet er hoe dan ook niet glamourous uit als je het masker op je giecheltje hebt, maar dat maakt helemaal niet uit. Het uitsmeren gaat makkelijk. Het masker is best wel dun en dat vind ik fijn, want:

 • dat smeert makkelijk
 • je hoeft dan niet een al te dikke laag te gebruiken, wat hem zuinig in gebruik maakt

Zoals je ziet zitten er wat ‘stukken’ in, dit zijn blaadjes en/of kruiden.

Het voelt meteen fris aan. Een beetje tintelend, maar heel subtiel, niet op een vervelende manier. Na een paar minuten trekt dit weg en dan voel ik eigenlijk niks meer, alleen dat het masker steeds wat trekkeriger aan gaat voelen omdat het masker hard wordt.

P1130665

Na ongeveer tien minuten ziet het masker er zo uit. Lichtgrijs en bijna helemaal hard. Je ziet op plekken waar mijn poriën wat groter zijn dat het masker er echt ‘in’ zit.

P1130667

Tijd om het masker er af te halen. Dit gaat vrij makkelijk. Als het masker eenmaal nat is dan kan je het er snel en simpel af halen. Ik vind het het snelst gaan met een goed nat washandje. Of met veel water onder de douche. Je kan je huid ook nog een beetje scrubben met de stukjes harde klei.

Mijn huid voelde na het reinigen wat droog aan, maar dat heb ik altijd bij kleimaskers. Dit soort maskers trekken alle oliën en vette dingen uit je huid, dus ik moet wel echt even met een fijne crème smeren.  Wat ik vooral merk is dat mijn huid schoon is. Super schoon, de poriën op mijn neus die vrij groot zijn, zijn schoon en leeg, en puistjes of plekjes die ik had lijken ook wat leeg gezogen.

Als ik vervolgens make-up aanbreng merk ik dat mijn huid een boost heeft gekregen. Ze voelt lekker aan, zacht, schoon en alle dode huidcellen zijn weg. Zeker bij vaker gebruiken merk ik dat dit masker wat extra’s doet voor mijn huid. Elk kleimasker reinigt je huid, maar door de extra bestanddelen die in de Supermud Clearing Treatment zitten merk ik dat mijn huid hier wat extra’s door krijgt.

Alsnog vind ik €49,95 voor 30ml duur. Voor mij werkt het goed en ik vind het een heel goed en prettig product, het blijft een lieve duit.

GlamGlow YouthMud Tinglexfoliate Treatment

P1130185

Kost ook €49,95 maar dan voor een potje van 50ml, dat is 20ml meer dan de witte pot. Maar: deze maakt je Very Sexy. Het is maar net waar je naar op zoek bent. EN je krijgt er Super Sexy Super Radiant Skin van. Nou! Ik bedoel maar.

P1130186

Uitleg op de achterkant van de grote doos. Dit Glam Glow masker is het originele masker en volgens mij ook de populairste. ‘For immediate camera ready glowing skin’. ‘Use a couple of  times a week or simply when you need GLAM-tastic skin’. Nou, oké.

Het masker zit vol met natuurlijke dingen. Bijvoorbeeld vulkanische mineralen, kaolien (klei), nog meer soorten klei, puimsteen, groene thee, kamille, komkommer, klimop, lavendel, glycerine… Het lijkt best wel op het andere masker qua samenstelling, hier zit wel veel meer klei in.

Wat doet het?

 • Laat je huid stralend achter
 • Activeert ‘moisturizing collagen synthesis’, het houdt je vocht dus op pijl
 • Verwijdert dode huidcellen
 • Laat je huid zacht, stralender en gladder achter
 • Zorgt voor een strakkere huid textuur en kleinere porien
 • Helpt je huid er jonger uit te zien
 • Neemt oneffenheden op zonder de natuurlijke oliën te verwijderen
 • Helpt te beschermen tegen vrije radicalen

Gebruik is makkelijk: gewoon een dun laagje aanbrengen, tien minuten laten zitten en dan kan je het masker van je gezicht spoelen. Met ronddraaiende bewegingen kan je je huid nog scrubben.

Op de doos staat dat het een ‘Tingle-Tactic Tightening Effect’ geeft.

P1130196

Informatie in een boekje dat in het doosje zat.

P1130187

HELLO SEXY

P1130188

Ook dit potje ziet er glamourous uit. Helemaal zwart met zilveren tekst en versiering.

P1130189

Dit masker is groen! Ik heb uit dit potje al twee applicaties gehaald, normaal zit ‘ie tot de rand vol.

P1130192

Bovenaan zie je de Supermud Clearing Treatment, onderaan de Youthmud Tinglexfoliate Treamtent. De grijze is gladder en dunner, Youthmud is wat dikker en heeft wat meer ‘stukjes’.

 

P1130159

P1130162

Aanbrengen van dit masker gaat ietsje moeizamer en je kan ook zien dat ‘ie echt een stuk dikker is. Hier heb je beduidend meer van nodig. Ook voel ik meteen dat het wat ‘schuurt’, er zitten echt stukjes in. Dat kan je op deze foto ook zien.

Samen met mijn vriend ging ik dit masker proberen, hij heeft snel onzuiverheden dus dat leek me een goede test. Ik bracht het bij hem aan en hij zei meteen: ‘Wow, dit brandt! Hoort dat?’ ‘Ja,’ zei ik. ‘Het moet een beetje prikkelen en tintelen’. Nadat ik klaar was met hem, bracht ik het aan. WOW. DIT BRANDT! Het is niet ‘Tingle-Tactic Tigthening’, dit is ‘BLOODY BIZARRE BURNING!’ Ik besloot het toch even aan te zien. Ik wilde het toch wel echt goed testen. Na ongeveer vijf tot zeven minuten ging het heftige brandende gevoel weg en voelde het weer ietwat prettig aan.

P1130235

Het masker was na een kwartiertje helemaal hard en toen besloot ik het af te spoelen. Dit ging ook wat minder makkelijk dan het grijze masker. Dit is toch dikker aangebracht en ook het ‘scrubben’ ging niet zo goed, dat vond ik ronduit pijnlijk. Ik was bang dat ik mijn huid zou beschadigen dus ik heb dat scrubben maar achterwege gelaten.

P1130239

Mijn huid ziet er op zich schoon uit, maar wel kurkdroog, droger dan bij het andere masker. Het is niet (meer) geïrriteerd en het voelt na het afspoelen ook niet meer onprettig aan.

Hmmmm. Ik weet het niet zo goed. Ik ben over GlamGlow YouthMud Tinglexfoliate Treatment niet héél enthousiast. Het reinigt mijn huid voor mijn gevoel best wel diep, maar het laat haar vooral kurkdroog achter, waar ik bijna niet tegenop kan smeren. Ook vind ik dat brandende gevoel ontzettend onprettig aanvoelen. Ik kan me voorstellen dat het goed kan zijn voor je huid (soms is het best goed om je huid even te prikkelen) maar het voelde echt alsof mijn bovenste huidlaag er af werdt gehaald met duizenden spelden die er in prikten. Nee, ik vond deze niet prettig aanvoelen.

GlamGlow YouthMud & SuperMud gezichtsmaskers – conclusie

P1130195

Ik was al best een tijdje benieuwd naar de GlamGlow maskers en vind het superleuk dat ik ze nu heb kunnen testen en er zelf een beeld van heb kunnen vormen. Ik ben vooral enthousiast over de GlamGlow SuperMud Clearing Treatment. Deze maakt mijn huid echt superschoon, alle poriën lijken leeg, en hij voelt ook nog prettig aan op mijn huid. Ook is ‘ie het makkelijkst in gebruik. Maar wel €49,95 voor 30ml. De GlamGlow YouthMud Tinglexfoliate Treatment vond ik niet makkelijk in gebruik en vooral het gevoel op mijn huid vond ik geen succes. Deze is wel wat goedkoper, €49,95 voor 50ml. Al met al zal deze toch net zo snel opgaan omdat je hier meer van nodig hebt per sessie.

GlamGlow is bij Douglas te koop.

 

 

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

105 reacties
 1. Yolanda Morales

  Ik heb ze allebei geprobeerd! Ik kreeg in de winkel ( skin cosmetics) twee proefjes mee naar huis. Ik heb last van onzuiverheden en roodheid. Ik de winkel werd mij geadviseerd om de witte te gebruiken en eigenlijk niet eens de zwarte te proberen maar ik was ook benieuwd naar allebei. Heb eerst de witte geprobeerd en met een proefje kon ik 2x gebruiken, mijn gezicht was super zacht en minder rood! Ik heb net de zwarte geprobeerd en inderdaad het prikte even maar naar een paar minuten was het over, mijn huid is misschien iets minder glad maar heeft wel een mooie gloed! Ze zijn allebei goed!!!!!!

 2. Angs

  Je hebt maar een heel klein beetje nodig je kan er heel lang mee doen. In een proefje zit 2.1ml en dat is al genoeg voor 2 keer tzone. Het moet er zo dun opzitten dat de huid nog net doorschijnt. Op de foto’s zit dus veel te veel. Ik ben super fan van dit product, vooral de witte. Na 3 keer gebruiken zij al mijn mee eters weg en na 1 keer zie je al duidelijk resultaat. Als je de zwarte neemt heb je helijk een scrub dus als je het zo bekijkt is het niet eens zo duur meer. Ik vind het in ieder geval zijn geld meer dan waard al lijkt het jn eerste instantie behoorlijk kostbaar!:)

 3. Evelien

  Lavendel en eucalyptus kunnen de huid irriteren dus dit lijkt me niet helemaal gezond. Als je kijkt naar de verdere ingrediënten, kun je net zo goed een gewone exfoliant gebruiken van Paula’s choice of uncover skincare. Dit helpt echt ontzettend goed tegen puistjes!

 4. Mariet

  Fijn dat je hem getest hebt de eerste heb ik niet nodig. Maar de tweede wilde ik een keer gaan proberen. Nu met dat geprik doe ik het niet meer. Mijn huid is gauw gevoelig. Bedankt je hebt me mooi wat geld bespaart.

 5. wietske

  Ik heb de zwarte variant en vind het GE-WEL-DIG!!
  Heb nog nooit zo’n glad en zacht gezicht gehad met een masker.
  Ik scrub juist wel bij het eraf halen en vind dat juist heel prettig.

 6. Tamarah

  Ziet er goed uit maar ben niet helemaal overtuigd dat dit masker een zoveel beter resultaat geeft dan een masker van bijvoorbeeld de HEMA. De prijs maakt het voor mij ook niet het proberen waaard.

 7. Mirjam

  Die eerste wil ik al zo lang een keer uitproberen, je ziet het overal op youtube. Leuk hem nu ook hier voorbij te zien komen. Wel prijzig.. 🙁

 8. Ebru

  Wij verkopen deze geweldige producten in de winkel waar ik werk. Ze zijn naar mijn mening allebei fantastisch! Het is maar net waar je huid behoefte aan heeft, misschien reageer je daarom wat anders op de beide producten. Een tip: scrub je gezicht voordat je het masker gaat aanbrengen. Het masker wordt dan beter door de huid opgenomen, je huid voelt na het masker nog zachter en iets minder trekkerig!

 9. Priya

  Haha ik moest toch echt lachen om wat je erbij zei. Nooit van gehoord maar goede review!

 10. lana

  Ik ga dit ook proberen, super cool!

 11. Eva

  HAHAHA die uitspraken! XD Zo enorm Amerikaans, hahaha.
  Ik zou echt enorm veel hebben aan die eerste, maar het is zo duur :c Ik heb echt behoefte aan een product dat al mijn poriën leegzuigt, maar goed, 50 euro voor een masker heb ik echt niet, haha.

 12. Iva

  Oe nee, ik besteed mijn geld liever aan een masker van Quiriness!!

 13. melissa

  Goede uitgebreide review Cynthia!

 14. Douglas meisje

  Hoi Cynthia,

  Je hebt veeeel te veel van de youth mud gebruikt! 2x met een wattenstokje door de pot heen en dat is genoeg! Je hebt veeeel minder ndoig dan wat je normaal zou denken met een masker! Echt een heeeel dun laagje is meer dan genoeg!

  Douglas meisje

 15. hannah

  Leuke review! lekker nuchter haha 🙂

 16. Hester

  De grijze ziet er wel goed uit! Een masker moet voor mij toch wel een ontspanmomentje zijn en dan hoef ik geen brandend masker dat mijn huid heel droog achterlaat, dus die tweede zou ik sowieso skippen. Het is trouwens ‘mee-eter’, ipv ‘meeeter’.

 17. Jana

  Het eerste lijkt me iets voor mij, jammer van de prijs 🙂 x

 18. Ivy

  Ik zag je review en dacht: Dat is duur, maar ben nu toch nog in Amerika en ga ze hier dan even wat goedkoper kopen. Nee dus, heb ze net gevonden bij Nordstrom zijn ze 69 dollar, plus tax is dat dus 57 euro. Kan ik ze beter in NL kopen :hmm:

 19. Charlotte

  Het 1e masker spreekt me wel aan 🙂 alleen wat aan de prijzige kant… Dat houdt me een beetje tegen…

 20. Miladylike

  Ik heb het masker zelf ook geprobeerd en wát een geweldig product vind ik het. Mijn huid is er zo van opgeknapt.

 21. Anoeska

  Goede en overzichtelijke review!
  Helaas wel wat prijzig.

 22. Marjolein

  Ik heb een tijdje terug 2 proefsetjes uitgeprobeerd. Het ‘witte potje’ is inderdaad fijner dan het ‘zwarte’ potje. Het zwarte potje deed niets voor mij. Maar die witte is helemaal top! Ik heb grote poriën. Het masker trok er helemaal in en mijn hele gezicht werd goed schoon! Ik vind het een te gek product alleen tsja die prijs…… eerst even mijn andere maskertjes opmaken en ondertussen maar geld opzij leggen voor de witte variant.

 23. Lotte

  Spijtig, ik had toch wel iets meer verwacht voor zo’n prijs.

 24. Syl

  Ik vind het product helemaal rijp voor Tellsell, maar je review was erg duidelijk. Ik heb hem een tijdje terug ook op een andere blog voorbij zien komen, dus wel leuk om verschillende meningen te horen/lezen.

 25. Charlotte

  Super uitgebreide en fijne review!
  Dit lijkt me wel wat aangezien ik altijd last heb van puistjes en grove poriën
  Haha dat grijzige masker, appart!

 26. Loes

  Dit lijkt me echt een fijn product. Ik heb ‘m al eens eerder op beautylab voorbij zien komen. De prijs vind ik helaas wel wat aan de hoge kant! 🙁 Ik zal ‘m niet gauw aanschaffen denk ik maar het zou een leuk cadeautje zijn.

 27. Melissa

  Klinkt goed zeg! Ik vind de potjes ook wel echt ontzettend duur, dus ik weet niet of ik het snel aan zou schaffen, maar vooral die eerste lijkt me wel wat. Je huid ziet er inderdaad heel schoon uit! Die tweede lijkt me vooral goed om te gebruiken wanneer je een onzuivere huid hebt. Dat branderige klinkt niet echt prettig, maar misschien is dat juist wel goed voor je huid of zo. Ik ben wel benieuwd wat je vriend er uiteindelijk van vond, en of het geholpen heeft!

 28. Liza

  Wauw, je hebt echt een super mooie gladde huid! Had ik dat maar.
  Door mijn erge acne wat ik al op jonge leeftijd kreeg en wat nu gelukkig bijna weg is heb ik super veel littekens! ben nu bezig met peelings wat zijn jou beste gezichtsproducten? ben echt super benieuwd x

 29. Elize

  Ha, geweldig artikel! Kon erg lachen om je sarcasme hier en daar, haha. Liefs

 30. Stefanie

  Het eerste masker lijkt me leuk, wel een beetje prijzig :\

 31. Robin

  Ik heb een hele goede budget variant van de GlamGlow SuperMud Clearing Treatment ontdekt, namelijk het Purifying Neem Mask van Himalaya! Te koop bij de Tuinen en very budgetproof, 5 euro 99 voor 75 ml. Doet precies hetzelfde, is op natuurlijke basis en is vele male goedkoper. Ik ben een enorme fan!

  • Jacky

   Bedankt voor de tip Robin! Dat is een fijner prijsje om uit te proberen 💡

 32. Edine

  Oh wow, hebben.. duur! Jammer!

 33. Kiss & Make-up

  Waauw, indrukwekkend dat het echt IN je poriën kruipt. Very cleansing indeed!

 34. Lisa

  Persoonlijk vind ik de maskers toch net iets te duur voor de kleine hoeveelheid die je krijgt…

 35. Linda

  Ik heb zelf twee testertjes, die ik graag binnekort uit wil proberen, maar dan wel met een pot creme er na xD

 36. Minke

  Hmm ik weet niet echt wat ik ervan vind..

 37. Monique

  Fijn dat hier een review over is. Ik heb een tijdje terug hier samples van gehad maar nog niet aangeraakt omdat ik het product nog niet kende. Ik zal binnekort maar eens uitproberen haha!

 38. Esmay

  Ik vind ze een beetje prijzig voor een masker, maar ze klinken beide wel prettig. Toch zou ik die 50 euro liever aan iets anders uitgeven haha!

 39. Stèphanie

  Heel goed review! Erg uitgebreid!
  De maskers zien er goed uit. De eerste lijkt me echt een aanrader! Jammer van de prijzen, maar die eerste zou ik ondanks de hoge prijs, best wel een keer willen proberen.

 40. Laura

  er groeit jammer genoeg geen geldboom in mn tuin dus ik sla deze over :p

 41. nathalie

  Jammer van de parfum en de parabenen……..

 42. Elke1

  leuke review, ik zou het zelf niet kopen. Vooral het tweede masker dat zo brandt.

 43. marissa

  Normaal heb ik wel geld over voor echt goeie producten, maar 50 euro voor zo’n klein potje? Dan sla ik deze toch even over!

 44. Moniek

  Hmm, jammer dat ze zo duur zijn. Dat gaat me echt te ver.

 45. Nabila

  Goed review!

 46. Charlotte

  Het klinkt wel heel goed, maar het is toch wel een beetje buiten mijn budget.

 47. Hilde

  Ik wist niet dat ze deze gewoon bij de Douglas verkochten! Ze zien er wel goed uit, maar de prijs houdt me inderdaad een beetje tegen.

 48. Nena – whatevergivesjoy

  Schrikkelijk duur, dus niets voor mij! Maar het masker ziet er wel heel fijn uit. Dat donkergrijze is zo wat vies haha, en als het opdroogt is het bijna nog raarder 😉

 49. Allissa

  GlamGlow klinkt wel heel erg goed. Die andere klinkt te heftig. Fijne review (:

 50. marion

  Leuke review, De producten zien er goed uit maar ik blijf toch liever bij mijn freeman maskers. Lekker betaalbaar en werken ook prima:). Voor hetzelfe geld dat je bij deze 1 keer kan doen heb je dan namelijk wel 150ml haha.

 51. Danielle

  Wat leuk om te zien dat ze zo veranderen. Heel veel maskers doen dat niet. En ook fijn dat ze zo zuinig in gebruik zijn

 52. M

  wauw op de eerste na foto ziet je huid er echt super gezond en schoon uit! lijkt me een fijn product, jammer dat het zo duur is

 53. Tara

  Wow, die prijs! Vooral het eerste masker lijkt me fijn.. Ik ben niet zo van de brangerige dringen.

 54. Sanne

  Het klinkt wel goed (met name de eerste) al vind ik het jammer van de prijs. Maar ik weet eerlijk gezegd niet of het wel een goed plan is dit masker met een droge/gevoelige huid te proberen als het mijn huid nog droger achterlaat..

 55. Beautydagboek

  Wat erg dat het tweede masker zo brandt en je huid droog achterlaat. Dat zou ik niet echt waarderen in een masker. Wel een bummer en dat voor zo’n hoge prijs.

 56. Wendy (B)

  Zo het gevoel alsof je gezicht in brand staat, is echt niet leuk!
  Ik heb dat de voorbije maanden gehad bij een aantal maskers dat ik getest heb.
  Zou dat gewoon normaal zijn bij die maskers of zou ik gewoon extra reageren op bepaalde bestanddelen?
  (Gelukkig waren het maar zo van die zakjes.)

 57. Maaike

  Dat kleimasker klinkt echt geweldig. Maar 50 euro voor zo’n potje? Nee thanks. Ik heb het Quiriness masker uit jouw box hier nog liggen. Die ga ik eerst maar eens proberen 🙂

 58. dita

  Jammervan de prijs, ik ben wel benieuwd

 59. ChantalAngel

  Hmmm licht prikken is nog niet erg, maar branden? Nee dat lijkt me niks. De witte is misschien wel erg fijn voor een diepe reiniging, maar daar zou ik geen 50 euro aam besteden.

 60. Wendy

  Hahaha! Leuke, duidelijke en grappige review! I started my day smiling!

 61. Mariska

  Van de beschrijving wordt ik een beetje hebberig. De prijs vind ik wat aan de hoge kant, vooral omdat ik bang ben als ik er eenmaal aan begin niet meer terug wil 🙂

  Eerst maar even mijn dr van der hoog maksertjes opmaken.

 62. Stefanie

  Lijkt me leuk…alleen het tweede masker vind ik denk ik niet prettig.

 63. Vera

  Fijne review! Het 1e maskertje lijkt me wel wat!
  Alleen die prijs… Is wel een béétje overdreven misschien.. :O

 64. Chriss

  Heel leuk geschreven! Ben niet helemaal overtuigd. Best wel een flinke prijs voor iets wat toch niet zo OMG is als ze claimen 😉

 65. Fleur

  Leuk geschreven deze review. Ik sla beide producten over. Ik gebruik bijna nooit kleimaskers. Alleen op neus en stukje voorhoofd en kin. Vind deze maskers erg prijzig. Andere meer budget producten werken net zo fijn. Jammer dat die ene zo prikt en brand. Lijkt me niet goed. (ps er staat werd met een t erachter in de zin voor je conclusie)

 66. Emilia

  Ik vind al die uitspraken op de verpakkingen echt hilarisch, ‘for the New Crazy Gorgeous You’ hahaha, hoe verzinnen ze het. :blush:
  Fijn review! Ik had nog nooit van deze maskers gehoord eerlijk gezegd, maar ze klinken fijn. Vooral die eerste! Jammer dat ze best wel aan de prijs zijn, maar fijn om te weten dat ze wel écht wat voor je huid doen.

 67. femketje

  klinkt niet verkeerd 😀 vooral het eerste masker lijkt me wel wat!

 68. Martina

  Het eerste masker zou ik graag eens uitproberen, benieuwd wat het voor mijn huid doet!

 69. Martina

  Het eerste masker zou ik graag eens uitproberen, benieuwd wat het voor mij doet!

 70. Kimberly

  De supermud lijkt me echt heeeel erg lekker! Jammer dat ze zo duur zijn

 71. ITGIRLKYM

  Nu weet ik het zeker, ik wil het witte potje. Twijfelde nog tussen de twee maar deze review maakt het voor mij heel wat duidelijker! Deze neem ik mee uit NYC!

 72. Kim

  Haha ik vind je nuchtere manier van schrijven echt leuk. Uberhaput vind het masker al duur. Na je review zal ik hem dan ook zeker niet kopen. Thanks! Scheelt mij weer!

 73. Suzanne

  Haha jij schrijft zó leuk! 😀
  Ben wel beetje benieuwd naar het eerste masker… 🙂

 74. Paola

  Poeh wat een prijs! Ik hou het maar bij Dr van der hoog 😉

 75. Nadia

  Ik vind het juist fijn wanneer je voelt dat een masker echt werkt. Ik zou het tintelende en prikkende gevoel denk ik als positief ervaren, het doet daadwerkelijk iets voor je huid….

 76. Anne

  Complimenten voor de geweldige goede review!
  (Ik mopper hier weleens maar andersom moet ook gezegd worden.) En ik overweeg toch het maskers te kopen…schone porieën klinkt wel aantrekkelijk.

 77. Ingeborg

  Het klinken als heerlijke maskers, jammer dat ze zo duur zijn.

 78. nora

  Ze zien er mooi uit. Maar vind t net wat te duur! Al bn k stiekem wel een beetje benieuwd naar de eerste!

 79. BeautybySunseeree

  Wow de verpakking ziet er wel heel glamour uit! Wel prijzig dat wel maar als het goed is wel het proberen waard toch? Gotta love our skin 😉 hihi

 80. beautybysandra

  Lijkt me een fijn product, alleen een beetje jammer dat het zo duur is.

 81. Ashleey

  Ik kreeg hem als tester en hij rook zo erg naar drop en hij word mega hard, maar mijn huid is na 3 dagen nog steeds babyzacht

 82. Joyce

  Ik vind ze wel ontzettend duur, whao! Toch ben ik wel heel nieuwsgierig naar die bovenste want ik wil echt graag een product hebben dan tegen meeeters werkt!

  • Jolanda

   Probeer een Clarisonic. Je doet er langer mee, en bij mij werkt het afdoende om mijn poriën schoon te maken. Stomen (gewoon boven een pan met gekookt water gaan hangen. Voordat je er boven gaat hangen wel eerst even 10 minuten laten afkoelen..) helpt ook goed. Zeker als je even stoomt voordat je een maskertje doet.

 83. Fashion meets Beauty

  Leuk geschreven! Was benieuwd naar dit product. Het eerste masker lijkt mij het fijnst, maar de prijs weerhoudt mij on het te gaan kopen..

 84. Kimberley

  Het eerste masker lijkt me echt fijn! Cool dat ie helemaal ‘in’ je poriën trekt :O

 85. Fashion meets Beauty

  Zag dit product al voorbijkomen, was erg nieuwsgierig. Het eerste masker lijkt mij het fijnst, maar de prijs weerhoudt mij om het te kopen..

 86. lonneke

  Opzich klinkt het fijn maar dat het zo brikt, bah haha! fijne review cynthia.
  Liefs

 87. Marloes

  Duidelijke review. Zitten wel erg goeie bestandsdelen in. Alleen een kleimasker vind ik toch niet zo fijn. Laat me huid gewoon te droog achter.

 88. MySuperSweetLife

  Het masker klinkt heel erg fijn, maar ik heb er echt geen 50 euro voor over..
  Liefs

 89. Maureen

  Ik vind ze voor de prijs echt te overdreven, er zijn veel maskers in de wereld en ook stukken goedkopere die ook hun werk doen!

 90. Lotte

  Oja, hier was ik ook al benieuwd naar! Ik zie deze producten vaak bij grote Youtubers voorbij komen. Het eerste masker lijkt me wel fijn, maar ik ben toch nog niet helemáál overtuigd. En dan vind ik het toch weer een beetje te duur…

 91. Brenda

  Ik was hier ook nieuwsgierig naar, maar ik ben inderdaad niet overtuigd. Jammer. Duidelijke revieuw, maar nee ga ze niet kopen.

 92. Carina

  Jammer dat de ingredientenlijst van de bovenste nauwelijks leesbaar is. Die had ik graag wat groter gezien. Maar er zijn genoeg maskers die misschien iets minder reinigen maar wel stukken goedkoper zijn..

 93. a.

  Hahah heerlijk droog!
  Maar die donkere plekjes zijn dus porieen?ik dacht altijd dat dat de onzuiverheden waren.

 94. sennett

  Top review! En heel leuk geschreven :). Vind het ook aan de dure kant voor zo’n klein potje maar ja als niks anders werkt is het handig te weten dat deze wel werkt

 95. Laura

  Ziet er goed (en leuk) uit! Wel een beetje prijzig..