Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
27 juli 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Gladiator FitFlops


FitFlops kenden we al en we wisten ook al dat ze lelijk zijn. Voor meiden die nog niet weten wat FitFlops zijn: deze slippers zorgen ervoor dat je 15% meer energie verbrandt tijdens het lopen én het zorgt voor mooiere benen en billen zonder cellulitis. Toen ik de gewone FitFlops zag dacht ik al: ‘Liever een extra keertje naar de sportschool dan lopen op FitFlops’. Nu spotte ik ook nog een ander model FitFlops: de Aurelia Gladiator sandal. Het is een kind of kruising tussen een boxersneakertje en flipflops. En het is ook nog kind of superugly. Dit zijn de meest lelijke schoenen die ik ooit heb gezien. Maar trends zijn trends en daarom is er ook al een celeb mee gespot: Julianne Moore.

Ik zat met open mond naar deze foto te kijken. Ziet ze zelf niet dat dit hel en verdoemenis is voor haar benen? Ze heeft al niet echt ladylike legs en met deze ondingen zien ze er nog meer mannelijk uit. Dit is de vreselijkste trend die ooit bestaan heeft – ja, zelfs erger dan SnowJoggers. En oh, als je ze tóch leuk vindt: ze kosten €150 bij Net a Porter.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.