Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Girls in the City

Ik vertelde jullie al eerder dat ik schrijf voor Girls in the City, maar omdat vorige week het officiële persbericht de deur uit is gegaan, nu even een echte update over Girls in the City!

GitC is een superleuk vrouwenplatform waar tien meiden voor schrijven: Thamar, Willemijn, Mascha, Tatjana, Peggy, Shirley, Rowena, Nancy, Sam en Kis. We komen echt overal vandaan. Een aantal meiden wonen in New York of een andere plek in de VS, ik woon in het oosten van het land, Willemijn in het noorden, Mascha en Thamar in het westen. Wij schrijven allemaal over dingen die ons bezighouden, uit ons privé leven.

De groep is ontzettend leuk, het zijn allemaal geweldige dames. We zijn allemaal heel erg verschillend en dat is juist zo leuk!

Als je mijn artikelen wil lezen, kan je hier kijken.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.