Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • girls in the city
Een MissLipgloss artikel

Girls in the City release

Vandaag is de releasedatum van de superleuke nieuwe vrouwenportal Girls in the City! Girls in the City is de nieuwste en leukste site voor vrouwen, door vrouwen! En letterlijk voor alle leeftijden. De jongste die voor GitC schrijft is Esmee, zij is vijftien. De oudste is rond de dertig. Dus staat er ook content op voor alle leeftijdscategorieen, wat echt superleuk is.

Wij, de Girls, schrijven over van alles. Gewoon over wat we meemaken, maar ook over bepaalde producten of belevenissen. Zo ben ik laatst met Mascha (ja, zij is ook een Girl!) naar het Because I Am A Girl concert in Tilburg geweest. Daar hebben wij een korte repo gemaakt die je hieronder kan zien. Leuk is dat we allebei opmerkten dat we onwijs veel hebben geleerd! We hebben vrij weinig voorbereid, zijn gewoon met de camera op de trein gestapt. En nu weten we waar we de volgende keer op moeten letten! Heel leuk, zeker ook voor mijn studie.Verwacht nog veel meer van dit soort reports, interviews en superleuke artikelen op Girls in the City. Huphup, erheen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.