Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 juli 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
Een MissLipgloss artikel

Geshopt

*Ik zie net dat dit mijn 101e update is op MissLipgloss.nl! Dus 101 artikelen in precies zeven weken (want de site ging op 6 juni online). Het lijkt voor mij alsof de ‘nieuwe’ site al jaren online is!*

Ennnn… ik heb weer geshopt! Dit zijn dingetjes van de afgelopen weken (dus niet van één keer winkelen) in willekeurige volgorde.Miss Sixty jeans, een recht model die nogal baggy zit. Was al een tijd op zoek naar een wat lossere lichte broek en gevonden bij Kelly’s in Zwolle! Nog leuker: afgeprijsd van €99 naar €29,95 :O Mazzel dus!

Een iets meer skinny model van Blue Ridge (bij WE). WE heeft trouwens een leuke actie op het moment: bij aankoop van een jeans krijg je een zwarte, grijze of witte tanktop t.w.v. €9,95 gratis! Was trouwens €59,95.


Drie onderbroekjes bij Hunkemöller, €10.


In Londen gekocht bij een juwelier: deze ring! Hij is van zilver met drie steentjes (ik denk zirkonia). Was 20 pond in de opruiming (opheffingsuitverkoop, geen idee hoe duur hij normaal was). Ben er onwijs blij mee!Deze heb ik nog op vakantie gekocht: dupe flipflops. Zijn superfijn en vergelijkbaar met Havaianas qua kwaliteit. Heb er de hele vakantie op gelopen (afwisselend met m’n Birkenstocks) en ze zien er nog echt perféct uit! Waren €8,50.Lekker eten en gezonder afvallen door Mathijs Vrieze. Zoals jullie weten heb ik een tijd ge-Sonja-Bakker-t maar de laatste tijd ben ik er totaal niet meer mee bezig. Ik ben Sonja zat, de gerechten zat, het boek zat… Ik was totaal niet meer gemotiveerd om op m’n eten te letten (wat ik natuurlijk wel jammer vond, ik merk het vooral nu in de vakantie weer op de weegschaal). Ik had dit boek al een paar keer in m’n handen gehad en heb hem laatst dus gekocht en ik ben er nu al helemaal fan van. Mathijs is écht de nieuwe, betere, modernere en véél leukere Sonja. Hele leuke en makkelijke recepten, je mag heel veel zelf kiezen en samenstellen (terwijl je je bij Sonja echt aan strenge lijnen moest houden) en het is allemaal zoveel moderner en het boek is zoveel mooier. Maandag ga ik er mee beginnen! Was trouwens €15.


Blender voor smoothies en sausjes (is echt een vereiste als je met het Mathijs Vrieze boek bezig gaat). Princess bij Blokker, €19,95 (met glazen kan).


Vierkante sjaal (ik ben echt dol op vierkante sjaals) bij Poco Loco in Zwolle, €8,95.

 

En dan….

Mijn Calvin Klein armband! Ik heb hem gekocht.

De sluiting:

Ik ben er echt zó blij mee en heb absoluut geen spijt van dat ik hem gekocht heb! Ik vind hem echt perfect. Ben gister nog bij heel veel juweliers langs geweest om te kijken of er iets was dat ik mooier vond, maar ik zie overal grote, grove armbanden met grote, opvallende stenen en diamanten en dat is echt niet wat ik zoek. Ik vind het leuk voor af en toe, maar daar wil ik gewoon geen bedrag van rond de €100 voor betalen. Ik vind deze armband echt onwijs mooi, kan altijd, is simpel maar toch bijzonder en toch wel een eyecatcher. I love love love it! 😆 En hij was dus €90.

 

En: ik heb een Maybelline pakket gewonnen met de foto-actie op hyves! Leukkk, bedankt voor jullie stemmen 🙂

 

Ik ben trouwens wat dingetjes van Primark in Londen vergeten op de foto te zetten, maar dat waren een paar kleine dingetjes (sokken en een tasje). Komt later nog wel 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.