Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
16 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • gekocht
  • geshopt
  • maastricht
  • reizen
Een MissLipgloss artikel

Geshopt in Maastricht

Ik was dus in Maastricht, en Maastricht staat ongeveer gelijk aan shoppen! Ik was niet echt van plan veel te kopen en heb me regelmatig moeten inhouden. Maar… Ik heb wel een beetje gefaald. Ik heb een prachtige tas gekocht. Ik zag hem staan in een winkel aan de Stationsstraat en ik wist zeker dat ik spijt ging krijgen als ik hem niet kocht. Ik zei tegen mezelf (en de mevrouw van de winkel) dat ik er nog even over moest nadenken en dat ik nog terug zou komen. Een uur later rekende ik de tas af. Ik kon hem echt niet laten staan.

Goed, het is dus een knock off van de Hermes Birkin Bag, die ik altijd al mooi heb gevonden. Maar toen ik hem in mijn handen had en in de spiegel keek, was ik verkocht. Ik heb de taupekleurige, ik twijfelde enorm tussen die en de donkerbruine:

Taupe

Donkerbruin (fotograaf bewoog iets tijdens het maken van de foto 😉 )

Ik ben voor de taupe versie gegaan omdat ik die iets vlotter vond. De tas is vrij ‘stijfjes’ en dan vind ik licht iets meer casual. Hij is helemaal van kalfsleer en er past A4 in. Handig voor school! Volgens mij past mijn laptop er ook in, maar daar ga ik hem niet voor gebruiken. Hij was trouwens €119, wat ik veel geld vind voor een tas. Maar ik weet zeker dat ik hier geen spijt van ga krijgen. Elke keer als ik hem pak, denk ik weer “Hij is zo moooooi!”. Ik denk ook echt dat €200 mijn absolute max is voor een tas. Prima hoor, als je duizend(en) euro voor een tas wil neerleggen, maar ik snap niet dat je dat kan zonder er een rot gevoel over te hebben. Dat heb ik zelfs al een beetje bij deze ‘luttele’ (in vergelijking met duizend of nog veel meer) honderdtwintig euro.

Anyway, ik ben echt mega mega blij met de tas. De kwaliteit is echt prachtig en hij is zo mooi! Enige nadeel is dat ‘ie alleen maar één heel groot vak heeft. En een mini vakje voor sleutels enzo.

Ik kocht dit basic witte shirtje bij H&M voor €7,90. Ik draag nooit wit, en vind het wel een keer leuk! Het giletje is trouwens van Vero Moda (€29,95).

Deze top heb ik niet gekocht, en ik heb er nu wel een beetje spijt van! Had hem aan bij de H&M en heb hem niet meegenomen. Later bekeek ik de foto op m’n camera en toen dacht ik ‘hm, hij is toch best wel leuk’.

Bij MAC kocht ik de Magic, Mirth & Mischief Put A Spell On You Pink Lip Bag (zo, een mond vol). Hierin zit een Dazzleglass, Lipstick en Lipliner en was €39,50. Later hierover een uitgebreide review!

Valt mee, toch? De tas is wel een vrij grote uitgave (vind ik dan), maar ik heb liever één item dat wat duurder is en waar ik enorm blij mee ben (en wat kwalitatief goed is), dan tien flutdingetjes die ik na een maand niet meer draag of gebruik.

Deze week ook nog een artikel met daarin leuke shop adresjes in Maastricht.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.