Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 oktober 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
Een MissLipgloss artikel

Geshopt

Ik was al een tijdje op zoek naar een aantal dingen en ben heel goed geslaagd toen ik ging shoppen! 😀 Op m’n lijstje stond een mooi leren jasje (al eeuwen op zoek), een niet al te strakke, lichte skinny jeans, een lange (oversized?) blouse, nieuwe bh, zwarte sneakers (le Coq’s?)… Voor het meeste ben ik geslaagd:

Mijn grote trots…: het perfecte leren jasje. Ik heb al een tijdje een leren jasje van Only maar die is echt ontzettend lelijk geworden. Hij was toen ook niet duur: €80. Het leer was alleen van hele slechte kwaliteit en heel stug enzo. Nu heb ik dus echt een geweldig nieuw leren jasje van superzacht, mooi, warm leer. Echt het model waar ik al zolang naar op zoek was! Hij is van Angel Age (bij Man @ Work) en kostte €170

Lange blouse van Vila. Op de onderste foto heb ik hem alleen even aangedaan voor de foto, zonder accessoires, schoenen enz. dus ziet er een beetje saai uit. Ben er heel blij mee! Was €24,95.

Superlieve chill- of pyjamabroek van de Hema. Hele zachte stof! Was €11,95.

Fornarina Gloria jeans. Heb hem ook aan op de bovenste foto’s met het jasje en het blousje. Zit superfijn en was precies het model en de wassing die ik zocht! Was €109,95 bij M@W.


Hele zachte, dikke leggings van de Hema. De rechter heeft een open hiel zodat je hak daardoor heen kan. Handig! Waren ongeveer €5 per stuk.

Vier Montagne Jeunesse maskertjes. Was bij het Prijzencircus (V&D) €5 voor 4. Alweer een tijdje geleden! 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.