Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 april 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • gescheurde nagels
  • herome
  • nagellijm
  • nagels
Een MissLipgloss artikel

Gescheurde nagel? Herome SOS Nail Repair

Herome SOS Nail RepairZijn net al mijn nagels zo mooi op één lengte, scheurt één nagel aan de zijkant in. Damn. Eraf halen en alles kort vijlen dan maar. Nee, ho, stop! Met SOS Nail Repair van Herome kan je je nagel nog lijmen zodat ‘ie wat langer mooi blijft. Hoef je hem er in ieder geval niet af te scheuren. 

Herome SOS Nail Repair – eerste indruk

 photo P1090983_zps5c0a5dd2.jpg

Dit setje kost €10,99 en er zit een flesje nagellijm van 10ml in (daar doe je ontzettend lang mee, per keer heb je maar een drupje nodig) en een klein vijltje met een grove en een fijne kant. De dop van de lijm heeft een veiligheidssysteem (je moet hem eerst naar beneden duwen en dan draaien) zodat kinderen hem niet open kunnen krijgen. 

Herome SOS Nail Repair – hoe werkt het?

Herome SOS Nail Repair

Op de zijkant van de verpakking staat de gebruiksaanwijzing. Het is heel makkelijk. Eerst zorg je dat je nagels goed schoon zijn, dan breng je de lijm aan. Dit laat je anderhalve minuut drogen. Eventuele lijmrestjes vijl je weg. Klaar! Ik doe er dan wel altijd nagellak over heen, dat geeft nog wat meer stevigheid en je ziet het scheurtje dan ook helemaal niet meer. 

Herome SOS Nail Repair

Dit was de schade. Dat grijze op mijn vingers is vervagende Henna. 

Herome SOS Nail Repair – het resultaat

Herome SOS Nail Repair

Dit is het resultaat, met een laagje nagellak er over heen. Je ziet het scheurtje nog een heel klein beetje zitten, maar dan moet je er wel echt bovenop zitten en goed kijken. In ieder geval beter dan een mini afgescheurde nagel!

Herome SOS Nail Repair

Herome SOS Nail Repair

In bepaald licht zie je het scheurtje nog iets zitten, maar eigenlijk valt het helemaal niet meer zo op. Ik gebruik Herome SOS Nail Repair in dit soort ‘noodgevallen’ zodat de nagel nog iets verder kan groeien voordat ik het gescheurde deel er af haal. Als ik hem er nu af haal, is mijn nagel superkort en moet ik echt alle andere nagels kort vijlen, anders ziet het er raar uit. Als het nu nog een paar weken doorgroeit, kan ik het er gewoon af vijlen. 

Herome SOS Nail Repair – de conclusie

Ik vind Herome SOS Nail Repair echt een uitkomst bij dit soort scheurtjes, het zorgt ervoor dat je nog net even wat langer doorkan met je ‘gebroken’ nagel. Het houdt niet ‘voor altijd’, en als je je nagel ergens tegen stoot kan de lijm loslaten en dan is je ‘scheur’ er gewoon weer. Wel voorzichtig doen dus, de lijm is niet zo sterk dat ‘ie alles aankan.

 Bij deze een tip voor dames die wel eens last hebben van een gescheurde nagel. Los ’t (tijdelijk) op met dit product. Ik vind ’t ideaal!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.