Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • mascara
  • spinnenpoten
Een MissLipgloss artikel

Gedaan: spinnenpoten

Spinnenpoten vind ik iets vreselijks. Jeweetwel, je ziet wel eens van die meisjes met zo ongelooflijk veel mascara dat hun wimperhaartjes aan elkaar plakken. Klonten, veel zwarte troep, alleen maar vieze opgedroogde mascara. Yuck. Ik kan er niet naar kijken.

Laatst was ik me aan het opmaken en had net iets teveel laagjes opgedaan. Toen ineens wilde ik wel eens zien hoe het was om spinnenpootmascara te dragen. Ik heb het niet eens zo extreem gedaan, ik kon het gewoon niet. Maar dit vind ik echt al vreselijk. Heb ook even een full face shot gedaan, waar het niet eens zo heel erg opvalt.

Brr. Vreselijk. Ik zie dagelijks meiden met spinnenpoten die nog tien keer zo erg zijn. Ik heb altijd het idee dat die meisjes denken dat je op die manier een zwoele oogopslag krijgt. Maar dat krijg je niet door twintig lagen mascara, maar door mooie oogschaduw, smokey eyes.

Zijn er hier ook dames die het wel mooi vinden? Ik ben wel benieuwd!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.