Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 april 2016 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • brighten
  • budget
  • Freedom Pro Highlight Glow & Brighten
  • glow
Een MissLipgloss artikel

Freedom Pro Highlight Glow & Brighten

P1840056Ik ben zo ontzettend gek op highlighters. Ik snap nog steeds niet hoe ik tot een aantal jaar geleden zonder heb gekund! Nu heb ik een neus voor dure, luxe highlighters dus ik vond het eens tijd om weer eens budget highlighters te reviewen. Vandaag review ik de Freedom Pro Highlight Glow & Brighten met het fijne prijsje van €4,95.

P1820128

De Freedom Pro Highlighters zitten in zwarte glanzende doosjes. Ziet er best chic uit!

P1820129

Wat meer info en de bestanddelen. Elke highlighter bevat 7,5 gram wat een normale hoeveelheid is voor een highlighter. De bestanddelen zijn simpel.

P1820131

De highlighters zitten in zwarte kunststof doosjes met een transparant deksel. Handig, want zo zie je snel welk product het is in je toilettas. Wel is de verpakking wat ‘wiebelig’, het voelt niet zo stevig aan. Niet laten vallen, dan is het doosje geheid stuk!

Links zie je Glow, rechts Brighten. Op dit moment zijn dit de enige kleuren waarin deze highlighter verkrijgbaar is.

P1820132

Eerst Glow! De kleur die me meteen aansprak. Een warme, gouden highlighter.

P1820135

In het poeder zit een soort print. Het heeft aan de ene kant iets chics, maar het geeft het ook wel weer een beetje een goedkope look. Ik kan er niet zo goed de vinger op leggen. In mijn highlighter zitten ook wat krassen zoals je ziet.

P1820137

P1820137b

De highlighter is wat grof van textuur en dat voel je ook goed als je hem gebruikt. Er komt niet snel veel kleur vanaf, maar dat is op zich geen probleem, want met een highlighter wil je toch zuinig werken.

P1840058

Dit is Brighten, een meer roze highlighter.

P1840061

Je ziet meteen dat dit de koele versie is.

P1820203

Links Glow, rechts Brighten.

P1820205

Glow & Brighten. Dat ziet er hartstikke goed uit! Glow is een ontzettend mooie gouden kleur, Brighten is meer roze/lila. Warm en koel.

P1840015

P1840031

Op deze foto’s draag ik Glow. Dat ziet er top uit! Wel merk ik dat deze highlighters toch wat lastiger te blenden is dan highlighters die wat zachter van textuur zijn. Daar moet je dus wat extra tijd en aandacht aan besteden, maar op zich is dat natuurlijk niet zo moeilijk.

P1840062

P1840065

P1840071

Hier draag ik Brighten, echt een mooie subtiele koele highlighter.

Al met al zijn dit echt wel mooie highlighters. De verpakking vind ik wat goedkoop voelen en ogen en de textuur van de highlighters is wat grof waardoor je iets meer aandacht moet besteden aan het blenden, maar dat is het dan ook wel. De kleuren zijn prachtig! Als je op zoek bent naar een mooie highlighter, maar als je daar niet een vermogen aan wilt uitgeven, is de Freedom Pro Highlight Glow & Brighten zeker een goed idee.

Freedom Pro Highlight Glow & Brighten is voor €4,99 bij Boozyshop te koop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.