Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • eotd
 • fotd
 • Looks
 • MAC
Een MissLipgloss artikel

Fotd stappen & ‘bruidsmake-up’

Zonder flits (gewoon daglicht):

 

Flits:


Don’t mind die rare wimper bij m’n linker oog. Heel apart, haha!

Deze look maakte ik voor een avondje stappen. Ik vind het zelf een supermooie look, vooral omdat m’n gezicht zo’n soort healthy shine heeft. Dat heb ik gemaakt met bronzer, highlighter, blusher en Eyeko cream. Je moet gewoon alles op de goede manier en in de juiste hoeveelheid aanbrengen. Leuk idee voor een filmpje!
Leuk om te vertellen is dat mijn nicht eind deze zomer gaat trouwen en ik ga de visagie verzorgen! Superleuk, vind het echt een eer dat ik dat mag doen. Ik ben dus al een beetje aan het nadenken over welke look ik voor haar mooi vind, en deze vind ik echt super voor een bruiloft. Misschien het lijntje wat dunner of met potlood, zodat het er zachter uitziet. Als jullie het leuk vinden houd ik jullie natuurlijk op de hoogte hierover!

Producten gebruikt:

Gezicht

 • Clinique Redness Solutions Protective Base SPF15
 • Catrice Allround Concealer
 • MAC Studio Sculpt foundation gemengd met Maybelline Mineral Power foundation
 • Rituals Natural Bronze in 7022
 • Eyeko 3-in-1 cream (op jukbeenderen
 • Pupa Baked All Over in 02 (alleen highlighter, op jukbeenderen)
 • NARS blush in Deep Throat (net onder jukbeenderen)
 • EDM Start To Finish in Fair

Ogen

 • Too Faced Shadow Insurance
 • Estee Lauder Pure Color Eyeshadow Duo in Jupiter (roze/beige kleur op ooglid, donkerbruine kleur in crease en outer V. roze/beige kleur ook als highlighter gebruikt. Donkerbruine kleur ook onder ogen)
 • Coastal Scents Gel Liner
 • Max Factor False Lash Effect Mascara

Lippen

 • MAC Plushglass in Nice Buzz

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.