Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Hard Candy
  • palette
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

Fleur de Luce

Vorige week kreeg ik mijn bestelling van Fleurdeluce binnen! Fleurdeluce is een online shop met merken die in Nederland niet makkelijk te koop zijn. Mooie merken als Hard Candy, Too Faced, Nyx en Urban Decay, maar ook merken die wel in NL te koop zijn, maar bij Fleurdeluce gewoon goedkoper!

Ik heb zelf van Fleurdeluce het Too Faced Fantastic Plastic kit (€15) met daarin een primer die lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar maakt (het is dus géén anti-rimpelcrème!), een mascara voor volle wimpers en een lip-plumping gloss. Ook heb ik een blush van Revlon en een oogschaduw palette van Hard Candy.

Het palette is ZO mooi, ik ben echt superblij hiermee. De kleuren zijn echt heel erg mooi en het leuke is dat ze ook allemaal een naam hebben! Ik heb dit palette al een paar keer gebruikt en is echt geweldig voor overdag. Kostte maar €8,80, absoluut niet duur voor zulke mooie oogschaduw.


De Revlon blush, was €6,90. Beetje jammer is dat het goud een overspray is, na één keer gebruiken is dat er dus af. Maar de ‘bolletjes’ zijn wel echt en geen overspray. De kleur is peachy met een hele subtiele gouden shimmer erin, mooi!


Ik heb van de Plastic Fantastic set de Lip Plumper getest en gosh! Hij plumpt je lippen echt! Ik vind het niet zo heel aangenaam voelen, het prikt een beetje, maar check even hoe vol m’n lippen zijn! Grappig om te zien.

De mascara heb ik nog niet uitgetest, daar komt later een review over! Ik heb zelf geen rimpels, maar de Too Faced Wrinkle Injection primer werkt wel super als gewone make-up primer.

Kijk voor verzendkosten bij Fleurdeluce op de site. Verzenden gaat trouwens heel snel, binnen twee dagen had ik m’n spulletjes in huis!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.