Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 september 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Filmpjes

Het valt me op dat jullie fan zijn van filmpjes! Elke keer als ik een filmpje post, zijn er superveel (leuke!) reacties en er is ook elke keer vraag of ik niet vaker filmpjes kan gaan maken. Jaaa, dat wil ik! Ik vind het zelf ook erg leuk om te doen. Het kost veel tijd, maar ik wil best proberen wat vaker filmpjes te maken.

Mijn vraag aan jullie is of jullie specifieke dingen hebben die jullie willen zien. Bijvoorbeeld uitleg over bepaalde dingen (zoals mijn laatste mixing medium filmpje), en waarover dan? Of juist over hoe je bepaalde looks can creëren met makeup? En dan weer: wat willen jullie zien?

Dus: laat hier een reactie achter met wat JIJ wil zien in filmpjes op MissLipgloss.nl. Het mag ook over niet-cosmetica gaan. Brand los, ga brainstormen… Geen enkel idee is stom. Ik ben op zoek naar ideeën voor nieuwe filmpjes, dus laat een reactie met een idee (of meerdere) achter! Ik ben benieuwd 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.