Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • foundation
  • MAC
  • Studio Sculpt
  • uitleg
Een MissLipgloss artikel

Filmpje: Mijn basismake-up

Edit:

Even naar aanleiding van de reacties een aanvulling. Ik krijg veel reacties met een vraag die op deze lijkt:

Goh, wat is je gezicht wit. Heb je altijd zoveel make-up op dat je niet bruin wordt?

Nee, dat is het niet. Was het maar zo! Ten eerste wordt je wel bruin als je make-up op hebt, alleen niet als er SPF in zit. Daarnaast heb ik weinig tot geen pigment in mijn gezicht. Ik probeer al jaren bruin te worden in mijn gezicht, maar het lukt niet. Afgelopen vakantie heb ik een week op Kreta gelopen zonder make-up op mijn gezicht, maar er gebeurt gewoon niks. Mijn lichaam wordt wel lekker bruin, maar mijn hoofd blijft wit. Ik heb het inmiddels geaccepteerd, baal er wel van.

Verder: Waarom gebruik je toch die bronzer? ik vind je huidskleur juist zo mooi.

Omdat mijn gezicht dus zo’n vijf tinten lichter is dan mijn hals. Het ziet er echt HEEL raar uit als ik geen bronzer op doe. Dan lijk ik zo’n beetje dood 🙂

En: Waarom doe je zoveel make-up op?? Ik zie geen verschil hoor. Je hebt echt een prachtige huid!

Ah, dankjewel. Maar je hebt mijn gezicht niet zonder make-up in het echt gezien. In het filmpje lijkt het véél mooier, door het licht en de kwaliteit (matig) van mijn webcam. Ik gebruik niet voor niks make-up. Als het er hetzelfde uit zou zien als zonder, zou ik het natuurlijk niet gebruiken.

Zo, ik hoop dat jullie het nu begrijpen! 😀


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.