8 december 2016 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Favorieten van november

schermafbeelding-2016-12-05-om-14-31-27Niet te geloven dat het al december is. De maand waarin we massaal terugblikken op het afgelopen jaar is begonnen, maar ik wil eerst nog even met je terugkijken op november. En vooral op mijn favorieten. Wat was mijn favoriete beautyproduct? Mijn favoriete boek? En wat dacht je van mijn favoriete maaltijd, muziek of schoenen? Ik vertel ’t je.

 

favoriete beautyproduct

eight-_-bob-memoires-de-mustique-eau-de-toilette-spray-100ml-open-box

Op Terschelling werd ik totaal verliefd op de geur Memoires de Mustique van Eight & Bob. Ik wilde hem eerst niet kopen, want ik kocht al een grote flacon Molecule, en om nou twee van die bizar dure geuren te kopen in één week… Maar ik kon het niet weerstaan. Ik ben niet zo snel verliefd op een geur, dus ik heb hem gekocht. En ik ben er zó blij mee: ik zit de hele tijd aan mezelf te snuffelen. Och. Wat een goede koop.

Favoriete schoenen

schermafbeelding-2016-12-05-om-14-31-27

Sinds ik ze heb, woon ik in mijn Adidas Stan Smiths met klitteband. Ik droeg de gewone variant al veel, maar deze met klitteband vind ik nog veel leuker. De afgelopen weken heb ik maar weinig anders aangehad dan deze witte sneakers. No regrets #livingontheedge

Favoriete boek

Ik deed begin november mee aan een ‘sociaal experiment’ met boeken op Facebook. Ik stuurde zelf een boek naar een onbekende en kreeg – kettingbrief-wise – van andere onbekenden hun favoriete boeken opgestuurd. Heel veel, zelfs! Inmiddels heb ik er een stuk op tien gekregen.

Een daarvan is Blauwe Maandag van Nicci French. Natuurlijk ken ik Nicci French, maar ik las nog nooit een boek van dit schrijversduo. Blauwe Maandag was mijn eerste en ik vond hem steengoed. Erg spannend, mega pakkend geschreven, de karakters komen enorm goed uit de verf en ik wilde gewoon niet stoppen met lezen. Wat een heerlijk boek! Ik bestelde meteen deel twee en drie uit de serie.

Favoriete muziek

a3987191606_10

Ik ontdekte door Spotify Running (die een gepersonaliseerde hardloop playlist voor je maakt) de muziek van het Amerikaanse Vulfpeck. Ik hoorde een liedje van deze band die ik meteen erg leuk vond en ik besloot ze op te zoeken. Vooral hun album Vollmilch vind ik fantastisch en die luister ik nu dan ook steeds.

Een album dat ik al maanden graag luister is O van De Staat, daar ren ik ook graag op.

Favoriete maaltijd

img_8757

Ik moest hier lang over nadenken: we zijn een weekje op vakantie geweest en hebben toen een paar keer héél lekker gegeten, en in november heb ik ook in Zwolle en paar keer buiten de deur gegeten. En thuis hebben we óók lekker gegeten. Als ik echt moet kiezen, ga ik toch voor de pizza’s die we bij De Zee op Terschelling hebben gegeten. Die pizza’s zijn zo ontzettend lekker: vers, de bodem is zo lekker dun en knapperig… Oh. Ik wil het weer!

Favoriete gadget

misfitray-banner-1

Even geleden begaf mijn Jawbone Up het, en ik besloot op zoek te gaan naar een nieuwe activity tracker. De Up beviel me jaren heel goed, maar na geruchten dat ze er mee gaan stoppen en dat de klantenservice het af laat weten, besloot ik mijn horizon eens te verbreden. Toevallig kreeg ik een persbericht over de Misfit Ray, een erg mooie activity tracker. Deze mocht ik testen!

Ik ben er erg blij mee: het is zo’n mooi apparaat en wat erg handig is, is dat er batterijtjes inzitten die zes maanden meegaan. Niet elke paar dagen opladen dus! Daarnaast is hij waterbestendig, dus ik hoef hem niet af te doen als ik ga douchen.  Tot nu toe vind ik hem gewoon erg mooi en de app werkt ook goed. Ik ga hem uitgebreid testen voor een review.

Favoriete dag

2016-12-05_0006

Ik kan toch niet één favoriete dag van november kiezen? Kijk, de eerste week van november was ik nog op Curacao, dus dat was waanzinnig. Daarna had ik heel wat leuke werkdagen die het noemen waard zijn, ik sprak veel met vriendinnen af én ik was nog een week op Terschelling vorige week. Pfff. Ehmmm.
Dan ga ik toch voor een combinatie van een dag op Curacao en een dag op Terschelling. Dat zal dan een mix zijn van 6 november en 26 november. Beide waren een beetje luierdagen. Op Curacao ging ik die dag samen met Sanny wat rondrijden in onze jeep het eiland over en belandden we uiteindelijk chillend, etend, lezend, slapend en zwemmend bij Karakter. Op 26 november was ik op Terschelling. Zonder wekker. Een lange wandeling met Chubby door de duinen terwijl te zon opkomt. Lezen. Eten. Rennen. Vroeg naar bed. Relaxen, dus.

 

Wat is het leuk om eens zo terug te blikken op de afgelopen maand. Wat waren jouw favorieten die er echt uit springen?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.