Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 februari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • #lifestyle
  • interieur
  • lifestyl
  • wonen
Een MissLipgloss artikel

Favoriete woonblogs

Ik ben gek op interieur, wonen, design… Naast beauty is het een andere passie van me en ik volg een aantal interieurblogs. Om inspiratie op te doen, maar ook gewoon omdat ik het leuk vind om te kijken naar inrichtingen van andere mensen. Ik kan uren staren naar foto’s van mooi ingerichte huizen, en als ik iets perfects (in mijn ogen) tegenkom, krijg ik er een heel happy gevoel van.In dit artikel som ik mijn favoriete blogs op, voor de interieurlovers onder ons!


[Ik heb geen omschrijving bij de blogs gezet omdat je gewoon lekker zelf moet gaan kijken en ervaren of je het een leuke blog vindt 🙂 ]

Ik houd ook van tijdschriften als VT Wonen en Ariadne At Home, maar het leuke aan deze blogs vind ik dat je zo heerlijk binnen kan kijken, en er is zoveel! Ik doe elke keer nieuwe ideeën op en vind het gewoon leuk en inspirerend om te kijken naar hoe andere mensen hun huis inrichten, hoe ‘hun thuis’ er uit ziet. Want elk huis is een thuis voor iemand, dat vind ik mooi.

Nog even wat foto’s van interieurs die ik geweldig vind… Foto’s komen van de blogs hierboven genoemd

Lijntje met foto’s is cool

Hier ben ik verliefd op. Dit zou mijn huis kunnen zijn! Ik houd zo van wit, en zeker in combinatie met donkergrijs en zwart. Die lamp. Die bank. WAUW.

Die stoel. En een Ikea Helmer kastje!

Perfect qua kleuren.

Dat linker plaatje vind ik mooi. Ik houd van wit, maar ik houd ook heel erg van zwart.

Geinig. Dat tafeltje zag ik laatst bij Ikea, en ik dacht ‘iel. Lelijk.’ en nu ik heb hem hier op deze manier heb gezien, vind ik hem zo leuk!

Mooie vloer, mooie strakke bank.

Ik weet niet wát het is, maar ik kan hier een halfuur naar staren. Ja, dat wat ik met beauty heb, heb ik ook met interieur en wonen. Dit is op een of andere manier perfect. En die stoel. DIE STOEL! Goodness. Die vloer is ook geweldig. Ooit als ik later groot ben wil ik zo’n mooie lichte echt houten vloer. Met een mooi zacht kleed erop.

Again, die stoel. Ik vind het kleurgebruik leuk hier. Al zou ik het nooit zelf zo doen, ik ben niet zo dol op kleur in mijn eigen huis.

Again ben ik gek op het kleurgebruik. Vind de bank niet mooi, te plofferig. ik houd meer van strak.

Geen interieur, wel heel inspirerend en mooi.

Dit nog een wauw-plaatje voor mij.

Gewoon,  mooi.

WIT!

Nog witter!

WIT! MET DIE STOELEN! Aaaaaah.

Volgen jullie ook interieurblogs? En welke?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.