9 december 2016 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Face of the day: Zoeva En Taupe

Zoeva En TaupeHet is níet normaal lang geleden dat ik je eens een look heb laten zien in een blogpost. Vandaag is het daar dus echt weer eens tijd voor! Vandaag laat ik je een look zien die ik maakte met een van mijn favoriete Zoeva paletten: het Zoeva En Taupe Eyeshadow palet. Ik vertel je graag meer over de producten die ik gebruikt heb, waar heel wat favorieten tussen zitten.

Zoeva En Taupe p2130132

Dit is de look. Iets meer aangezet dan normaal en ik gebruikte vandaag eens wat meer koele tinten dan warme! Ik pak negen van de tien keer warme tinten en ik ben gek op brons en rood, vandaag besloot ik met koel taupe aan de slag te gaan.

Zoeva En Taupe

Als basis gebruik ik zoals altijd de NIVEA for men sensitive after shave balsem. Deze werkt fantastisch als primer: mijn make-up blijft zoveel langer zitten als ik dit vooraf gebruik.

Zoeva En Taupe

Als bij een product een sterretje (*) staat, betekent het dat ik dat product gekregen heb. Linkjes verwijzen naar reviews!

Mijn basis ziet er zo uit. Ik gebruikt:

Ik gebruik twee foundations omdat ik de kleuren meng om tot de perfecte tint te komen, en deze foundations combineren heel prettig met elkaar. Ik ben een tikje bruiner door mijn week op Curacao, als die bruine kleur weg is dan kan ik de Catrice foundation weer alleen gebruiken. Dat poeder van MAC is trouwens al jaren een favoriet.

Zoeva En Taupe

Deze poeders gebruikte ik voor kleur en glans!

Zoeva En Taupe

De combinatie van deze drie producten geeft een mooie glow, maar blijft toch aardig subtiel en koel. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel je aanbrengt, maar ik ben aardig subtiel te werk gegaan. Shapen doe ik niet echt.

Zoeva En Taupe

De ooglook en de wenkbrauwen. Ik heb vooral de wimperrand en de arcadeboog wat donkerder aangezet met het Zoeva En Taupe palet.

Zoeva En Taupe

Deze producten gebruik ik.

Zoeva En Taupe

Hier zie je de oogschaduws in het Zoeva En Taupe palet. Ik gebruikte Stitch by Stitch, Handmade, Gallery en Exquisite. Ik vind dit zo’n mooi oogschaduwpalet, ik gebruik hem graag. Toch pak ik hem niet vaak genoeg omdat ik dus sneller voor warmere tinten ga.

Zoeva En Taupe

Op mijn lippen ging ik voor wat lichts, maar niet nude.

Zoeva En Taupe

Ik gebruikte daarvoor MAC Patisserie lipstick*, die niet zo fel is als hij in de huls lijkt, met daaroverheen Bobbi Brown Lip Gloss in Almost Nude 11*. De nude gloss maakt de MAC lipstick nog wat lichter en het geeft natuurlijk gewoon een mooie glans.

Zoeva En Taupe

Dit is zeker een look die ik vaker ga dragen, het staat zo lekker fris en is toch mooi opgemaakt.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.