Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Eyeko
  • fatbalm
  • swatches
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Eyeko Fatbalm

Weer een Eyeko review, over de Minty Fatbalm en Raspberry Fatbalm. Rechts op de foto zie je Minty en links Raspberry. Fatbalms zijn multi-purpose producten, je kan ze namelijk als blush/highlighter gebruiken en als lippenbalsem. Lekker handig dus in je on-the-go toilettas.

Ten eerste zien ze er superleuk uit, net als de andere Eyeko items. Ze komen in een SUPERcute doosje met een mangameisje erop en ze zitten in een roze plastic stick. Heel childish, maar juist daarom zo leuk.

De Minty fatbalm ruikt (hoe kan het ook anders) lekker fris, mintachtig (geeft ook een soort ‘zing‘ op je lippen) en de Raspberry ruikt naar zoet fruit. Superlekker!

Swatches:

Ik vind zelf de Minty fatbalm het mooist, ik hou op mijn lippen echt van lichtroze kleuren. Deze ‘licht’ je lippen echt op, dus als je veel pigment in je lippen hebt (zoals ik) is deze erg fijn. Hij dekt goed! De Raspberry is een stuk donkerder, iets chiquer en erg mooi als blush. De Minty is juist heel mooi als highlighter!

Ik kan niet echt minpunten vinden aan de fatbalms, alleen dat er misschien wat weinig inzit, wat ik in mijn filmpje over de Strawberry FB ook al zei. Verder is het gewoon een superleuk, handig en mooi product! De Minty zit in mijn tas sinds ik hem heb, love it.

Ze kosten trouwens 5 pond (iets meer dan 5 euro) en ze zijn te koop op Eyeko.com. Bij bestedingen vanaf 10 pond krijg je een gratis product als je voucher code E250 gebruikt 🙂

Kijk voor mijn filmpje over de Strawberry fatbalm hier.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.